Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın ve Milletvekili Ali Ercoşkun, parti teşkilatları içerisinde büyük önem taşıyan İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerinin Anneler Gününü kutladı.
Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın ve Milletvekili Ali Ercoşkun, partisinin haftalık olağan İl Kadın Kolları yönetim kurulu toplantısına katılarak, toplantıda yer alan kadınların Anneler Gününü kutladı.
Parti teşkilatlarında büyük öneme sahip olan, son olarak 30 Mart Yerel Seçimlerinde kapı kapı dolaşarak Bolu Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların doğru bir şekilde halka aktarılmasında büyük önem taşıyan kadınlara, tek tek karanfil dağıtan siyasiler, yaptıkları konuşmalarında kadının ve anne olmanın önemine değinerek, Anneler Gününüz kutlu olsun” diye konuştular. İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın da, kısa bir konuşma yaparak, İl Başkanı Sayın ve Milletvekili Ercoşkun'a yönetimi adına teşekkür etti.
Toplantı, İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekili Ali Ercoşkun ve Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın'ın birlikte pasta kesmesiyle son buldu.