Boluspor, PTT 1'nci Liginin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 1-1 bitirirken, karşılaşmada Adana Demirspor'a 2-1 mağlup oldu. Kırmızı beyazlıların tek golünü ilk yarıda Emrah Metoğlu attı. Genel anlamda iyi mücadele eden kırmızı beyazlılar, rakibin özellikle sağ kanattan geliştirdiği ataklara engel olamayınca ikinci yarının ilk maçından puansız ayrıldı.
Devre arasında Antalya'da yüksek tempoda çalışan Boluspor, deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaştı. Kırmızı beyazlılar, iyi mücadele ettiği karşılaşmada deplasmanda Adana Demirspor'a 2-1 yenilerek ikinci yarıya mağlubiyetle başladı.
Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş sahaya Atacan, Cemil, Zlatkov, Dixon, Hakan, Alican, Alp Ergin, Fatih Gül, Emre Kılınç, Emrah Metoğlu ve İskender on biri ile çıktı. Tecrübeli teknik adam, geçen hafta kırmızı beyazlı takıma katılan Mustafa Kayabaşı'nı yedek soyundurdu.
Karşılaşma ev sahibi Adana Demirspor'un vuruşu ile başladı. Oyuna Boluspor etkili başlayan taraf oldu. Kırmızı beyazlılar oyunun başında topa daha çok sahip olan takımdı. Oyuna iki takımda düşük tempoda başladı. Dakikalar 13'ü gösterdiğinde Boluspor gole çok yaklaştı. İskender, Adana Demirspor defansının arkasına çok iyi sarktı. Kaleciyi de çalımlayan İskender, topu boş kaleye gönderemeyince Boluspor mutlak bir golden oldu. Dakikalar 18'i gösterdiğinde ev sahibi ekip golü buldu. Sol kanattan yapılan ortayı iyi takip eden Rostand boş pozisyonda topu ağlarla buluşturdu. Bu golle Adana Demirspor 1-0 öne geçti. Boluspor golü kalesinde gördükten sonra Adana Demirspor kalesine gitmekte zorluk çekti. Ev sahibi Adana Demirspor özellikle kanatlardan geliştirdiği ataklarla Boluspor kalesinde tehlikeli pozisyonlar buldu. Boluspor karşılaşmanın 28'nci dakikasında eşitliği sağladı. İskender'in pasında ceza sahası üzerinde topla buluşan Emrah, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu Adana Demirspor fileleri ile buluşturdu. Bu golle birlikte karşılaşma 1-1 oldu. Boluspor, beraberlik golünü bulduktan sonra oyunda hakimiyeti de eline aldı. İlk yarının uzatma dakikalarında Boluspor'dan Emrah sarı kart gördü.Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.
Kırmızı beyazlılar ikinci yarıya aynı on birle başladı. Boluspor ikinci yarıya hızlı başlayan takım oldu. Özellikle defansif anlamda Adana Demirspor ileri uç elemanlarına pozisyon vermeyen kırmızı beyazlılar, kontra ataklarla rakip kalede gol aradı. Oyunun 60 dakikalık bölümü 1-1 eşitlikle sona erdi. Adana Demirspor karşılaşmanın 65'nci dakikasında 2-1 öne geçti. Ceza sahası dışından sert vuran Efe, topu ikinci kez Boluspor ağlarıyla buluşturdu. Bu golle Adana Demirspor 2-1 öne geçti. Boluspor teknik direktörü ilk oyuncu değişikliğini yaparak yeni transfer Mustafa Kayabaşı oyuna girerken oyundan Alican çıktı. 75'nci dakikada Boluspor beraberlik golüne çok yaklaştı. Mustafa'nın pasına iyi hareketlenen Emrah kaleci ile karşı karşıya kaldı, Emrah'ın vuruşu kaleci de kaldı. Boluspor mutlak bir golden oldu. Boluspor ikinci gole 85'nci dakikada çok yaklaştı. Kullanılan serbest vuruş sonrasında topla ceza sahasında buluşan Dixon topu boş kale yerine auta yolladı. Boluspor mutlak bir golden oldu. Boluspor teknik direktörü Besim durmuş iki oyuncu birden değiştirdi. Emre ve Fatih Gül oyundan çıkarken, Dimitrov ve Çağrı oyuna dahil oldu.Teknik direktör Besim Durmuş bütün hücum oyuncularını oyuna alarak en azından 1 puan almanın hesaplarını yaptı. Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Karşılaşma Adana Demirspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Kırmızı beyazlılar, ligin ikinci yarısına mağlubiyetle başladı. Ligin 21'nci haftasında Bolupspor haft