Boluspor, PTT 1'nci Ligi'nin 22'nci haftasında kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı karşılaşmada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. Misafir takımda Onur Kalafat karşılaşmanın 41'nci dakikasında kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Boluspor, aldığı 1 puanla puanını 20'ye çıkardı. Karşılaşmanın orta hakemi verdiği kararlarla, kırmızı beyazlı teknik heyeti çılgına çevirdi.
Boluspor, ligin 22'nci haftasında kendi sahasında Gaziantep BLD.Spor'u konuk etti. Kırmızı beyazlıların Teknik Direktörü Besim Durmuş Antep Belediye karşısına Atacan, Zlatkov, Alican, Adem, Mustafa, Dixon, Hakan, Emrah, Emre, Alp, Fatih on biri ile çıktı. Boluspor teknik direktörü Besim Durmuş, zorlu karşılaşmada iki yeni transfer Adem ve Mustafa'ya ilk on bir de şans verdi. İsmail Haktan Odabaşı ise, ilk 18'de kendisine yer buldu.
Karşılaşmaya Boluspor hızlı başladı. Maçın henüz başında Mustafa Kayabaşı'nın golünü maçın orta hakemi faul sebebiyle iptal eti. Boluspor, maçın başından itibaren rakip kalede etkili pozisyonlar buldu. Dakikalar 19'u gösterdiğinde Boluspor gole çok yaklaştı. Kullanılan serbest vuruşta kaleciyi geçen topa en son dokunan Alp'in vuruşu dışarı çıktı. Boluspor mutlak bir golden oldu. Boluspor 32'nci dakikada bir kez daha gole çok yaklaştı. Kullanılan serbest vuruşta topa iyi yükselen Emrah kafa ile topu ağlara göndermek istedi. Bu oyuncunun vuruşu az farkla auta çıktı. 41'nci dakikada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor sahada 10 kişi kaldı. Onur Kalafat ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. İlk yarının son anlarında Mustafa Kayabaşı sarı kart gördü. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takımda aynı on birler ile sahada yer aldı. İkinci yarıya da Boluspor hızlı başladı. Kırmızı beyazlılar 10 kişi kalan rakibinin üzerine daha çok gitmeye başladı. Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş 60'ıncı dakikada ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Fatih Gül oyundan çıkarken, oyuna İsmail Haktan Odabaşı girdi. Kırmızı beyazlılar, karşılaşmanın ikinci yarısından beri oyundaki üstünlüğünü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kabul ettirdi. Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini karşılaşmanın 70'nci dakikasında yaptı. Mustafa Kayabaşı oyundan çıkarken, Çağrı oyuna dahil oldu. Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, galibiyet için tüm riskleri alarak son oyuncu değişikliğini yaptı. Alican oyundan çıkarken, İskender oyuna girdi. Boluspor baskılı oyununu son dakikalara kadar devam etti. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ise, oyunu ikinci yarıdan itibaren hep kendi sahasında kabul etti. Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Boluspor girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyince karşılaşma 0-0 berabere bitti. Kırmızı beyazlılar ligin 23'üncü haftasında deplasmanda 1461 Trabzon ile karşılaşacak.