Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz hafta göreve gelen Boluspor yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Boluspor'da geçtiğimiz hafta yeni göreve gelen Başkan Savaş Abak ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Savaş Abat ve yönetim kurulunu Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanıve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.
Kırmızı beyazlıların Karaçayır'da ki tesislerine gelen Bolu Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Boluspor Başkanı Savaş Abak'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Selçuk Zorlu, Boluspor'un başarısı için ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söylerken, başkan Savaş Abak ise desteklerinden ötürü Fenerbahçeliler Derneği üyelerine teşekkür etti.
Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu tarafından Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu ve 1967 yılında Boluspor'da antrenör-futbolcu olarak forma giyen Lefter Küçükandonyadis'in Boluspor'lu takım arkadaşları ile şarkı söylerken çekilmiş fotoğrafını hediye etti.