Boluspor'u 2015-2016 futbol sezonunda çalıştıracak yeni teknik direktör Salı veya Çarşamba günü belli olacak. Kırmızı beyazlıların kulüp başkanı Savaş Abak gazetecilere açıklamalarda bulundu. Savaş Abak, Görüştüğümüz hocalar var. Şu anda net bir isim yok ama en geç Çarşamba günü hocamızla anlaşmış olacağız” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

“GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ HOCALAR VAR”

2014-2015 yılını 10'uncu olarak bitirdiklerini dile getiren Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, İstediğimiz bir yerde bitmedi. Şanssız maçlarımız oldu. Bu sezonla ilgili çalışmalarımız başlıyor. Şu an futbolcu konusunda listelerimiz hazır. Kim alınacak, kim gidecek. Ancak biz öncelikle hocamızı netleştirmek istiyoruz. Görüştüğümüz hocalar var. Şu anda net bir isim yok ama en geç Çarşamba günü hocamızla anlaşmış olacağız.

“HER ŞARTTA 6-7 TANE OYUNCU ALACAĞIZ”

Transfer döneminde 6-7 tane oyuncu alacaklarını ifade eden Kulüp Başkanı Savaş Abak, Mevki bazında baktığımızda 6-7 tane oyuncu alacağız” dedi. Abak, Eksik olduğumuz mevkiler belli. Geçen sene bazı mevkilerde mecburen bir yıllık sözleşme yaptığımız ve ya kiralık olarak aldığımız oyuncular var. Mevki bazında baktığımızda 6-7 tane oyuncu alacağız. Bunun yanında 2 oyuncumuzu da satmanın aşamasındayız. Ama istediğimiz bedeller olmazsa yüzde 90 ihtimal satmayacağız. Boluspor kulübünün menfaatine bir satış olursa onları da satacağız. Her şartta 6-7 tane oyuncu alacağız”

“TEMMUZ AYININ 5'İNE KADAR KAMPIMIZA BAŞLAYACAĞIZ”

Boluspor kulübü başkanı Savaş Abak, yeni sezon hazırlıklarına Temmuz ayının ilk haftası itibariyle başlamak istediklerini ifade ederek, Yaz kampını Bolu'da bulunan kendi tesislerimizde olacak. Herhalde Temmuz ayının 5'ine kadar kampımıza başlayacağız. 25 -26 Haziran tarihlerinde futbolculara haber verilecek. 28-29 Haziran tarihlerinde takım toplanacak Temmuz'un başında da kampımıza kendi tesislerimizde başlayacağız”