Önceki gün düzenlenen imza töreninde yapılacak transferler hakkında açıklamalarda bulunan Boluspor Kulüp Başkan Savaş Abak Görüştüğümüz oyuncular var. Hepsini bir havuzda topladık. 3-4 gün bu oyuncular üzerinde hocamızla birlikte çalışacağız ve değerlendireceğiz. Bu hafta yeni transferlerimiz olacak” dedi.
Boluspor kulüp Başkanı Savaş Abak, yapılacak transfer hakkında açıklamalarda bulundu. Bir çok oyuncuyla görüşmelerin devam ettiğini belirten Başkan Abak, geçtiğimiz sezon performanslarıyla hayal kırıklığı yaşatan Dixon, Dimitrov ve Zlatkov durumları hakkında da bilgiler verdi. Başkan Abak şu ifadeleri kullandı;
SON MAÇTA ALLAH YÜZÜMÜZE GÜLDÜ
Hocamızla anlaşmamız 1 yıl. Bizim hocamızla yönetim olarak hayata bakış açımızda aynı. Geçtiğimiz yıl çektiğimiz sıkıntıları sizler bizden daha iyi biliyorsunuz. 3 Ocak'ta göreve geldik. Hiçbir zaman dert yanmadık. Sıkıntılarımızın büyük bir kısmını söylemedik. 4-5 ay tabi bu yönetimin anasından emdiği burnundan geldi ve son maça kaldık. Son maçta da şunu açık söyleyeyim. Allah yüzümüze güldü. Biz ligde kaldık ama biz yönetim olarak, biz bu sıkıntıları bir daha Boluspor kulübüne, Boluspor camiasına ve Boluspor'u sevenlere yaşatmak istemiyoruz. İnşallah, ben Reha Hocama inanıyor ve güveniyorum. Yaklaşık 1 yıldır da hocamla görüşüyorduk. Nasip bugüne bugüneymiş inşallah hayırlı ve uğurlu olur.
YENİ TRANSFERLERİMİZ OLACAK
Hocamızın ve bizimde bir transfer listemiz var. Biz bu listeyi bir havuzda topluyoruz. Hata yapmak istemiyoruz. Daha öncede söylemiştim, Boluspor'u borç batağına sokmak istemiyorum. Sonuçta bizden sonra gelecek olanlar, bizim çektiğimiz sıkıntıları yaşamasınlar. Artık belli bir prensipleri olan, belli vizyonu olan, ödemelerini zamanında yapan bir kulüp portresine sokmamız lazım. Bizim amacımız ve gayemiz o. Şuanda sizin takdirinizdir, şuanda bizim görüştüğümüz oyuncular var. Hepsini bir havuzda topladık. 3-4 gün bu oyuncular üzerinde hocamızla birlikte çalışacağız ve değerlendireceğiz. Bu hafta yeni transferlerimiz olacak.
ZLATKOV İYİ BİR OYUNCU ANCAK
Dixon ile sizinde bildiğiniz gibi bağımız koptu. Bunun yanında Dimitrov ile de bağımız koptu. Zlatkov ile 1 yıl daha sözleşmemiz var. Onu değerlendireceğiz. Zlatkov'un sözleşmesinde bir ücret mevzusu var. Geçen seneki yönetim 2 yıllık sözleşme yapmış. 1 yıllık sözleşmenin bedelini biz ödedik. 2'inci senin sözleşme bedelini biz konuşacağız. Aramızda anlaşırsak, kalabilir. Zlatkov iyi bir oyuncu ancak o sözleşme bedeli bize ödemede zorluk getirir.