PTT 1. Lig'de mücadele eden Boluspor'da Başkan Savaş Abak, Ben koltuk sevdalısı değilim. Daha iyi yönetirim diyen varsa buyursun gelsin. Beni kimse zorla başkan yapmadı. Cebimden ödediklerim için de üzülmüyorum. Yine ödemeye devam ederim. Ama gün birlik zamanı” dedi.

Boluspor Başkanı Savaş Abak, kamuoyunda bazı iş adamlarının yönetim listesi yaptığı şeklinde çıkan haberlerle ilgili soruya, Ben koltuk sevdalısı değilim. Daha iyi yönetirim diyen varsa buyursun gelsin. Yönetim olarak 1.2 milyon TL bağış yaptık. Bunun haricinde cebimden 6 milyon TL para verdim. Bu rakamın faizinin ne kadar olduğunu az çok tahmin ediyorsunuzdur. Şunu da söylemek istiyorum. Beni kimse zorla başkan yapmadı. Cebimden ödediklerim için de üzülmüyorum. Yine ödemeye devam ederim. Ama gün birlik zamanı. Boluspor'un 50. yılı. Herkesin elini taşın altın sokması gerekiyor. Dediğim gibi benim derdim Boluspor. Koltuklar geçicidir, baki kalan Boluspor'dur” diye konuştu.

Boluspor Kulübü'ne yıllık gelir getirecek proje üzerinde çalıştıklarını ifade eden Abak, 3-5 firma dışında olmadı. Forma reklamı dahi veren olmadı. Fikir sunan olmadı. Projesi olan olmadı. Daha önceden verilen maddi desteğin yarısı bile şu an verilmiyor. Bu konuda hiçbir zaman dert yanmadım. Çıkardım, kendi cebimden ödedim. Kimseye boyun eğmedim. Şu an birkaç ciddi projemiz var ve bu proje Boluspor'a 2-3 milyon TL'lik gelir sağlayacak. Şu an açıklayamıyorum. Ama ciddi adımlar attık. Gerçekleştiği zaman kulüp kendi kendini çevirmeye başlayacak” ifadelerini kullandı. (İHA)