Kars Sarıkamış Allahuekber Dağları'nda şehit düşen binlerce Mehmetçiğimiz, İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek programla anılacak.

İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından, tam 101 yıl önce Kars Sarıkamış Allahuekber Dağları'nda şehit düşen binlerce Mehmetçiğimizin anısına, 03 Ocak 2016 Pazar günü Abant Bölgesinde yürüyüş ve aktiviteler düzenlenecek.

Yürüyüş etkinliğine katılım ve destek sağlamak amacıyla, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Komisyonu Öğrenci Konseyi Başkanı Burak Saygılı ve konsey üyeleri, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem'i makamında ziyaret etti. Burak Saygılı, Mine Avanaş, Enes Yılmaz ve Recep Emre Çamyaran' dan oluşan konsey üyeleri, 03 Ocak 2016 Pazar günü Abant' da düzenlenecek anma etkinliklerine, Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencilerinin de katılımının sağlanması konusunda destek vereceklerini belirttiler. Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem de, konsey üyelerine ziyaretleri ve organizasyona verecekleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ayrıca Türkiye İzcilik Federasyonu Bolu İl Temsilcisi Ayhan Çetinkaya ile Bolu Kartalkaya İzcilik Spor Kulübü Başkanı Mustafa Tanrıkulu ve izcileri de, , katılacakları Allahuekber Şehitlerini Anma Milli Bilinç Kampı öncesinde Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem' i ziyaret ederek, organizasyon hakkında kendisine bilgi verdiler. Haber Merkezi