Torku Konyaspor'u attığı tek golle mağlup eden Boluspor'da 6 oyuncu hakem Kutluhan Bilgiç tarafından Sarı Kart ile cezalandırılırken, Barbaros da Kırmızı kart gördü. Bu karşılaşmada 4. Sarı kartını gören Serdar ile kırmızı kart gören Barbaros önümüzdeki hafta oynanacak Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında görev alamayacak.
Kabus gibi başlayan Torku Konyaspor karşılaşmasının 3 dakikasında hakemin hediye ettiği penaltı kararının ardından itirazlarda bulunan Serdar, Muhammet ve Barbaros sarı kart gördü. Takdir haklarının çoğunu ev sahibi ekip lehine kullanan Kutluhan Bilgiç, ilerleyen dakikalarda da Engin, Dalmat, Djiehoua ve Vedat'a da sarı kart gösterirken, müsabakanın son dakikalarında da Barbaros'u kırmızı kartla oyundan attı.
Bu kartlar pahalıya patladı
Barbaros son dakikalarda gördüğü kırmızı kart gördüğü için cezalı duruma düştü. Takımda ayrıca üç sarı kartı bulunan Engin, Dalmat, Vedat, Gençer, Hakan, Savaş ve Serge Djiehoua ise Kayseri Erciyesspor maçında sarı kart görmeleri halindeki bir sonraki Adanaspor maçında görev alamayacaklar.