2014-2015 sezonu öncesi Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Boluspor da geçtiğimiz hafta masaya oturduğu Cihat Arlan Şanlıurfaspor ile anlaştı. Taraflar resmi imzayı atarken, Teknik Direktör Cihat Arslan'a Şanlıurfaspor adeta servet verirken verilen miktar dudak uçurttu.
Cihat Arslan ile yapılan görüşmenin ardından cevap bekleyen Boluspor yönetimi, tecrübeli teknik adamdan gelecek haberi beklerken Şanlıurfaspor yönetimi Cihat Arslan ile sözleşme imzaladı. Bu sezon nokta atışı yapmayı hedefleyerek Teknik direktör listesinin başına Boluspor'da daha önce görev yapan ve kırmızı-beyazlı taraftarların gönlünde taht kuran Cihat Arslan'ı yazan transfer komitesi Cuma günü genç hocaya tekliflerini sunmuştu.
Gelen bilgiye göre, başarılı ve genç teknik adam Cihat Arslan'ın kırmızı-beyazlı ekibimiz gibi yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Şanlıurfaspor ile önceki gün masaya oturduğu ve anlaşma sağladığı öğrenildi. Güney doğu ekibi adeta deneyimli teknik adama servet verirken Cihat Arslan ile iki yıllık bir anlaşma yapan Şanlıurfaspor'un verdiği üçret dudak uçuruyor. Cihat Arslan 2 milyon gibi bir rakımı alacağı gelen haberler arasında yer alırken. Yeni sezon için yapılaçak transferlerle ilgilide şimdiden adını söz ettireceğe benziyor.
Cihat Arslan dan istediği cevabı alamayan Boluspor yönetimi iki teknik adamla görüşmelerini devam ettiriyor.