Bolu'nun tek kadın milletvekili aday adayı CHP'li Gülşah Şanlı genç yaşında girdiği siyasette hedeflerini açıkladı. Şanlı, Ankara'ya gitmesi halinde ise kadınlar için özel çalışmalar yapacağını ve bir Kadın Bakanlığı kurulmasına önayak olacağını söyledi.

CHP Bolu Milletvekili Aday Adayı aynı zamanda hem CHP'nin hem Bolu'nun tek kadın milletvekili aday adayı Gülşah Şanlı açıklamalarda bulundu. Aday adaylığını açıkladığı günden bu yana çevresinden olumlu tepkiler aldığını ve partililerin kendisini sahiplendiğini söyleyen Şanlı, eşinden de büyük destek gördüğünü belirtti. Şanlı, Onun elini hep üzerimde hissediyorum” dedi.

Şanlı, Büyük bir heyecan var. Ön seçimin yaklaşmasından kaynaklanan bir heyecan bu ama üyelerimizin ilgisi beni çok ümitlendiriyor. Benim kabullenmiş, sahiplenmiş durumdalar sağolsunlar. Bunun dışında zaten yoğun çalışan biriydim o anlamda bir şey değişmedi tempo aynı şekilde devam ediyor. İş ortamında tepkiler çok güzel iş arkadaşlarım destek veriyor. Bayan olmama gelince ise takdir ediliyor bu durum. Yeni evliyim eşim bana ilk söylediğimde arkanda duruyorum demeseydi bu durumu iki kere düşünürdüm. Kendisi bana çok büyük destek oluyor. İşi dolayısıyla ortamlarda beraber olamıyoruz ama ben onun desteğini her zaman görüyorum. Elini üzerimde hissediyorum” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi