Bolu Belediyesi'nin yol genişletme çalışmaları Sandallar Mahallesi'nde devam ediyor. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz çalışmalarla ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Sandallar Mahallesi'nde devam eden yol genişletme çalışmalarını inceleyerek basın mensuplarına bilgi verdi. Sandallar Mahallesi sakinlerinin de belediyeye yol genişletme çalışmalarında yardımcı olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, Bolu Belediyesi'nin köyden mahalleye dönüşen tüm yerleşim yerlerinde altyapı, yol gibi çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Mahalledeki tüm evlerin bahçeleri geriye doğru çekilirken, yol genişletme çalışmaları bittikten sonra da yolun elektrik direkleri ve ağaçlardan temizleneceği ifade edildi. Köylerden mahalleye dönüştürülen mahallelerde dar yolların büyük sıkıntılar yarattığını söyleyen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Diğer mahallelerimizde bu çalışmaları yaptık. Son olarak Sandallar'da yol çalışmalarımız devam ediyor. Tek aracın ancak geçebildiği yollar, trafik akışının düzenli olarak sağlanabileceği yollar haline getiriliyor. Ardından da yayalar için kaldırım, kilitli taş döşeme gibi çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Sandallar Mahallesi Muhtarı Ahmet Ersoy da mahalle sakinlerinin yol genişletme çalışmasına yardımcı olduklarını vurgulayarak, mahalledeki hummalı çalışmadan memnun olduklarını vurguladı. Mahallede oturan bir vatandaş da yola sıfır şekilde inşa edilen deposunu kendisi yıkmaya başladı.

|-0-|