Talep toplama çalışmalarının devam ettiği Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi'yle ilgili olarak kamuoyunda dolaşan spekülasyonların önüne geçmek için bilgilendirme toplantısı yapılacak. Toplantıya BESOB ve BTSO üyeleri kabul edilecek.

Bolu Büyük Sanayi Sitesi hakkında ortaya atılan spekülasyonlarla ilgili olarak yapılmak istenen sanayi sitesinden işyeri alan ve almayı düşünen sanayi esnafı için bilgilendirme toplantısı yapılacak. Yapılacak toplantıyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Yeni yapılacak olan Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi” yapımı için Bolu Valiliği, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı'nın 20.06.2011 tarihinde hazırlanan protokolü imzalanarak yürürlüğe girmiştir. Protokol kapsamında yürütülen Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi” bünyesindeki iş yerlerinin satış işlemi için talep toplama süreci 23 Mart 2015 tarihinde başlamış olup 30 Nisan 2015 tarihine kadar devam edecektir.

Süreç içinde kamuoyunda bilgi eksikliğinden dolayı projeyle alakalı çeşitli spekülasyonlar oluşmaktadır. Bu bilgi eksikliğini gidermek ve konu ile ilgili açıklama yapmak üzere; taşınmaz malların kıymet takdir raporlarını ve mimari avan projelerini hazırlayan, fizibilite ve modelleme çalışmasını yürüten ilgili müşavir firma yetkilileri ve TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Hemşerimiz Sayın Gürol KONYALIOĞLU ile ekibinin katılımlarıyla Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nin tamamıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Toplantının amacına uygun olarak yapılabilmesini teminen projeye üye olan BESOB ve BOLUTSO üyesi olan kişiler toplantıya kabul edilecektir. Gereği Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi kapsamındaki üyelere önemle duyurulur. Haber Merkezi

Yer: Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu

Tarih: 13.04.2015 (Pazartesi)

Saat: 15.00