Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu şubesi 6.olağan kongresini dernek binasında yaptı. Şube binasında yapılan seçime Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Merkezi yetkililerden Mustafa Kaya ve Metin Çınartaş da geldi. Kongreye İstanbul Pendik Şubesi ve Düzce Şubesi misafir olarak katıldı.

Yapılan seçime Başkan Sami Yıldız ve Süleyman Bakırcı başkan adayı olarak yarıştı. Gazilerin yoğun katılımı ile yapılan seçim Başkan Sami Yıldız'ın açılış konuşması ile başladı. Divan başkanlığına Türkiye Muharip Gaziler Derneği İstanbul Pendik Şubesi Başkanı Sefa Altunparlar seçildi. Ardından faaliyet raporu ve denetleme raporu okundu. Seçime iki liste ile girilmesi seçimlere ilgi ve alakayı çoğalttı. Başkan Sami Yıldız yaptıklarını anlatırken, Göreve geldiğimde 73 üye varken şu an 169 üyemiz var. Bu benim ve yönetimimizin nasıl güzel çalıştığımızı göstermektedir. Dernekte gazilerimize tören elbisesi aldık onları Kıbrıs'a götürdük, derneğimize gelen her gazimize ve eşlerine güler yüz gösterip her türlü sorunlarına çözüm getirdik. Yetişebildiğimiz her cenazeye katıldık. Hastalarımızı ziyaret ettik. Bundan sonrada çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz” dedi.

Seçime katılan 113 kişiden 91'inin oyunu alarak şube başkanlığına seçilen Sami Yıldız, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubemizin 6.Olağan genel kurulunda bizi yalnız bırakmayarak yeniden görev vermelerinden dolayı gazi ve gazi eşlerini şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi