Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve teşkilat üyeleri ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor. Salıbeyler ve Sarıcalar Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Fehmi Küpçü, kapı kapı dolaşarak destek istedi.

YAŞLI KADIN BROŞÜRLERİ ÖPEREK DUA ETTİ

Bir eve giden Fehmi Küpçü, kendini tanıttıktan sonra seçimlerde destek istediğini söyledi. Fehmi Küpçü'den broşür alan yaşlı kadın, broşürü öperek alnına koyduktan sonra, Gece gündüz namaz kılarım, size dua ederim. Allah yolunuzu daima açık etsin. Rabbim fırsatçılara, fırsat vermesin. Daima ileriye götürün bizi” diye cevap verdi. Yaşlı kadın, Fehmi Küpçü'ye sarılıp dua etti.

HASTALARI ZİYARET ETTİ

Salıbeyler Mahallesinde bulunan hastaları ziyaret eden Fehmi Küpçü, Allah şifalar versin. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz. Hastanelerimizden memnun musunuz? Sağlık politikalarında önemli adımlar attık. Yararlanıyor musunuz*” diye sordu. Hastalar ise, Evet çok memnunuz. Büyük sıkıntılardan kurtulduk. Şimdi özel hastane konforunda sağlık hizmeti alıyoruz” diye cevap verdiler.

YAŞLI ÇİFTİN ELEKTRİK PROBLEMİNİ ÇÖZDÜ

Salıbeyler Mahallesinde oturan Akkaya çiftinin evine giden Fehmi Küpçü, aileyle sohbet etti. Yaşadıkları tek katlı evin elektriği ile ilgili yaşadıkları problemi anlatan Akkaya çiftine yardımcı olan Fehmi Küpçü, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan'ı telefonla arayarak ailenin sıkıntısının giderilmesini istedi. Fehmi Küpçü'nün devreye girmesinin ardından gün içinde ailenin problemi çözüldü.

SALIBEYLER YOLU BAŞLIYOR

Salıbeyler Mahallesindeki en önemli sorunun yol problemi olduğuna dikkat çeken Fehmi Küpçü, Bolu belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile yaptığı görüşmeden sonra yolların 10 gün içerisinde yenileneceğinin müjdesini verdi. Fehmi Küpçü, Ak Parti ailesiyle birlikte Salıbeyler Mahallesini dolaşıyoruz. Komşularımızın Ak Parti siyasetine karşı bir muhabbeti var. Vatandaşlarımızla sohbet edip sorunlarını dinledik. Mahalle içerisinden su hattının geçmesi, doğalgazın gelmemesi ve bozulan yollar nedeniyle vatandaşlarımızda bir takım sıkıntı var. Bizde bu sıkıntıları çözüme kavuşturmak adına gerekli çalışmalar başlattık. Belediye Başkanımızla yaptığımız görüşmelerle Salıbeyler Mahallesinde bozulan yolların 10 gün içerisinde tamamlanacağı sözünü aldık” dedi. Haber Merkezi