Gerede 18 yıldır hizmet veren Şakir Usta Pide ve Kebap Salonu ikinci şubesini yapılan dualarında ardından yoğun katılımla yaptı.

Gerede'de yıllardır pide ve kebap çeşitleriyle tadı damağında bırakan lezzetleriyle hizmet veren Şakir Usta, şimdide zengin menüsü sulu yemek ve kebap çeşitleriyle müşterilerine doğal ortamın olduğu çiçekli bahçe içinde birbirinden leziz yemeklerini Geredelilere sunacak.

Açışa katılan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, mübarek bir günde güzel bir iş yerinin açılışında beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, Açılacak olan iş yerinin öncelikle iş yeri sahiplerine, ilçemize esnafımıza, ülkemize hayırlar getirmesini rabbimden niyaz ediyorum. Yeni iş yerlerinin açılması bizi son derece mutlu ediyor. Nitelikli iş yerlerinin açılıp halkımıza hizmet edecek olması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Her yeni açılan iş yeri demek istihdam demek. İlçemizin kalkınmasına, değişmesine ve dönüşmesine katkı demektir. Buradan Peygamber Efendimiz buyuruyor ki rızkın onda dokuzu ticarettedir. Yani sadık ve dürüst tüccarlara ihtiyacımız vardır. İş yerini açan kardeşimizde efendimizin hadisini kendisine rehber edinerek ticaret yapmasını kendisinden istirham ediyoruz. İnşallah kazançlarını helal yönden kazanmalarını ve kazandığını da hayırlı ve helal işlerde harcamasını rabbim kendileri nasip etsin. Uzaktan ve yakından bu iş yerinin açılışına katılan herkesi şahsım ve iş yeri sahibi adına teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışta özel menünün ikram edildiği davete çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışa Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Müftüsü Hasan İzmirli, Yazı İşleri Müdürü Mustafa Şahin, İlçe Özel İdare Müdürü İsmail Bilgücü, Emniyet Müdürü Veli Gözütok, İlçe Başkanı Ali Şafak, daire amirleri ve çok sayıda Geredeli katıldı. İş yeri sahibi Şakir Eriş, açılışa katılan tüm Geredelilere teşekkür ederek, Gerede'de yeni bir lezzet damak tadı sunmak istedik. Dışarıda doğal ortam oluşturduğumuz bahçede müşterilerimizi ağırlayacağız. Aileler, öğrenciler ve tüm Geredeliler kebap ve sulu yemek yapımına yıllarını vermiş ustalarımızla sulu yemek çeşitlerimizle de yeni tatları halkımıza sunmuş bulunmaktayız. Ayrıca ev ve işyerlerine de paket servisimiz vardır” dedi. Haber Merkezi