Sakarya İlkokulu öğrencileri tarafından ‘Bahar Şenliği' programı düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliklere Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Program Okul Müdür Hasan Allar'ın konuşmasıyla başladı. Allar, Bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Gönül dolusu sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. Sevgili öğrencilerim hepinizi öpüyorum' dedi. Daha sonra konuşan İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, ‘Sevgili genç arkadaşlarım sevgili öğrencilerim ve onların öğretmenleri, tabi ki güzel insanlar iyilik seven insanlar yetiştirirken akademik olarak da çalışkan ve disiplinli adamlar yetiştirmenizi istiyorum. Gençlerinde bunları örnek almasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

Programda bir konuşma da Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptı. Yılmaz, Böyle bir okulun şenliğinde bulunmak bize onur veriyor. Ama bu okula bu fiziki mekan yakışmıyor, inşallah bunu çözme görevi de bizlere ait. İnşallah bunu çözeriz. Daha uygun fiziki şartlar altında eğitim yapmanızı sağlarız diyor başarılar diliyorum” dedi.

Protokol konuşmalarının hemen ardından şenlik etkinliklerine geçildi. Öğrenciler sergiledikleri dans gösterileri, oyunlar ve cimnastik gösterileri ile izleyenlerden çok büyük ilgi gördü. Veliler çocuklarının gösterilerini fotoğraflamayı ihmal etmedi. Programın sonunda ise bahçede kurulan kermes gezildi. Haber Merkezi