Bolu'da öğrencilerin en çok sevdiği bürokratlar sıralamasında birinci sırada gelen Valiler, kar yağışıyla birlikte yine gündeme geldi. Ama bu kez öğrencilere kötü bir haber var.

Bolu'da görev yapan Valiler, en çok öğrenciler tarafından sevilir. İbrahim Özçimen döneminde başlayan vali aşkı, Ahmet Zahteroğulları döneminde daha da büyüdü. Bu kez gündemde olan isim mevcut Vali Aydın Baruş oldu. Sabah saatlerinde yoğun şekilde başlayan kar yağışının ardından öğrenciler sosyal medyaya yoğunlaştı. Vali Aydın Baruş'un adını taşıyan twitter hesabından, "Evet çocuklar, sınıfınızın tahtasına 'en sevdiğiniz' valinin adını yazıp bana gönderin, en iyilerini yayınlayalım :)" mesajı yazıldı. Hemen o hesapta sevgi sözcükleri ve "Seviliyorsun Aydın Baruş" yazılı resimler paylaşıldı.

SAHTE TWİTTER HESABI

Twitter'ın başına oturan öğrenciler, okullarındaki tahtalara birbirinden renkli resimler ve yazılar yazdı. Twitter hesabından öğrencilere seslenen Vali, "Şimdi ise şiir yazıyoruz, evet... Herkes göstersin marifetini! Bu sefer sadece kafiyeli ve güzel şiirleri paylaşacağım" mesajını paylaştı. Ancak öğrencileri ilgilendiren bir şey vardı. Bolu Valisi Aydın Baruştwitter hesabı kullanmıyor. Yani, mesajlar sahte hesaptan gönderiliyor. Özgür Bolu