Bolu Kıbrısçıklı hemşerimiz, Gençlik Spor İl Müdürü olarak atanan Sayın Şahin Ertem ile kahvaltıda buluştuk.

Musatafa Cop yoktu, ama biz ORADAYDIK”

Müdürümüzün kendi cebinden finanse ettiği kahvaltı ekonomik” bir kahvaltıydı. Sayın vali yardımcımız memur maaşıyla bu kadar olur” diyerek konuyu özetledi.

Şu Mustafa ağabeyin istihbaratına hayranım, kahvaltının ekonomik olacağını haber almış olmalı gözlerimiz onu aradı, sporcu Ümit Özat'a siyasete girip girmeyeceğini sorduğu gibi müdürümüze de bilgisayar ana kartını sorardı belki.

Müdürümüzün bize hemşerimiz diye hitap etmesi, bizimde böylesi önemli koltukta hemşerimizi görmemiz memnunluk vericiydi.

Şahin bey heyecanlı ve istekli, görevinin hakkını verecek görünüyor. Göreve başlayalı kısa süre olmasına rağmen tüm teknik detayları etüt etmiş, şehrin spor adına tüm fizibilitesini çıkarmış, karşımıza gayet hazırlıklı, donanımlı çıktı.

Bu heyecanı ile imkan verilirse Bolu'yu spor adına bambaşka bir çehreye taşıyacağı kesin, ama işin birde ağır işleyen bakanlık nazarında bürokrasi yanı var, hazırladığı projelerin olası takılması hemşerimizin şevkini kırmamasını umut edelim. Çünkü bu sıkıntıyı bizzat belediye başkanımızın ağzından duymuştum.

Bolu'yu sporda koşturacak proje ve yatırımlara kısaca bakacak olursak;

Dörtdivan'a 770 bin TL, Taşkesti'ye 450 bin TL yatırım ile spor kompleksleri,

Gölköy'de kano, kürek, yelken sporları yapılacağı,

Çim hokeyini Bolu'ya kazandıracağı ve Avrupa olimpiyatlarının burada yapılacağı,

Aladağlar doğa kampında yıllık 3.600 öğrenci ağırlandığı,

2 gençlik merkezi ile Türkiye'de tek il olacağımız,

Karaçayır Spor Köyü için belediye ile ortak hareket edileceği,

2 bin çocuğumuza spor okullarında yaz eğitimi verdiklerini anlattı…

Müdürümüz BUZ rezidansta trilyonlarca lira tutarında daireleri bulunan CHP'lilere nazire yaparcasına bir evi dahi olmadığını (ben, görevleri sürecinde başka kazanımlar peşinde olmayacağı, hizmete odaklanacağını anladım), yine görevini hizmet değil kadrolaşma olarak kullananlara gönderme yaparak, soyadı ERTEM olan kimseyi kurumunda bir yerlere yerleştirmeyeceğini söylediler.

Son olarak şahsi cep numarasını bizlere verdi, bizde şimdiden vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileyelim.