Boluspor, ligin 8.haftasında sahasında karşılaşacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını yaptığı çalışmayla sürdürdü. Gerçekleştirilen antrenmana kırmızı-beyazlı oyuncular ve teknik heyet sahaya dev Türk Bayrağı ile çıktı.

Boluspor, iki günlük izinin ardından PTT 1. Ligin 8. haftasında karşılaşacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını yaptığı çalışmayla sürdürdü. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı beyazlılar, dar alan oyunları ve hücum-defans prensiplerini geliştirici çalışma yaptı. Antrenman öncesi teknik direktör Reha Erginer, kırmızı-beyazlı oyuncularla kısa bir toplantı yaptı. Saha ortasında gerçekleştirilen toplantıda Erginer'in, oyuncularına çıkışlarını sürdürmek için mutlaka Giresunspor maçını kazanmaları gerektiğini söylediği öğrenildi.

HÜCUM-DEFANS ÇALIŞMASI YAPILDI

Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde gerçekleşen antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 oynadı. Antrenmanın ana bölümünde ise teknik direktör Reha Erginer nezaretinde dar alan oyunları oynayan kırmızı-beyazlı oyuncular, daha sonra hücum-defans prensiplerini geliştirici antrenman yaptı. Oyuncular antrenmanın son bölümünde ise yarım saha çift kale maç yaparken, çalışmalar stretching ile sona erdi.

Boluspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenman ile sürdürecek.