Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan turnuvada Futbol İl temsilcisi Cemalettin Metin'den verdiği desteklerden dolayı ödül alırken, İl Müdürü Yahya Şahan ödül töreninde bir konuşma yaparken amatör futbol için bir müjde verdi.

Bolu'ya geldiği günden beri Amatör futbola ve spora verdiği desteklerle dikkati çeken Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Yahya Şahan'a Turnuva sonunda teşekkür plaketi takdim edildi. Adeta tüm kulüplerin ve taban birliklerinin yanında olduğunu gösteren Yahya Şahan, tesisleşme konusunda da proje üreterek tesis yapılması konusunda çalışmalarını devam ettiğini, plaket töreninde yaptığı açıklama ile duyurdu.

Şahan, Biz burada iki tane çok güzel saha yaptık. Devletimizin destekleri ile önce amatör takımlarımız sonra amatör takımlarımızın alt yapıları sezon başından buyana bu sahaları kullanıyorlar. Takım sayımızda giderek artıyor. Pırıl pırıl sahalarımız var ama bunlar Bolu'muza yetmez ve yetmiyor da, genellikle kış aylarında sıkıntı çekiyoruz. Bunu da en kısa zamanda halledeceğiz. Bu tabiî ki nasıl olacak Bolu jeotermal konusunda şanslı bir il. Yan tarafta çim sahamız var. Burayı inşallah en güzel şekilde yapmak istiyoruz. Bu da nasıl olacak tabiî ki birlik de başaracağız. Sizlerin desteği ile devletimizin vereceği destekle, sahamızı alttan ısıtmalı yapıp, kış şartlarında en güzel şekilde futbol oynanması için yapacağız. Bununda müjdesini sizlere verebilirim. İmkansız diye bir şey yok, geçen yıl vetaranlar turnuvamızı çim sahada yapmıştık. Bu gün ise sentetik sahada yaptık ve gece maçı oynadık. Çok güzelde bir final maçı oldu. Onun için dün oynadığımız yer ile bu gün oynadığımız yer arasındaki farkı göre biliyorsunuz. Onun için el ele verirsek biz çim sahayı da en güzel şekilde alttan ısıtmalı yapacağız” dedi. Haber Merkezi