Bolu Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğince bağlı hastanelerde hastaların ve hasta yakınlarının yaşadıkları sıkıntıları ve varsa görüş, öneri ve isteklerinin alınması amacıyla halk günü toplantısı yapıldı.
Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi toplantı salonunda gerçekleştirilen Halk Gününe Genel Sekreter Dr. Murat Özmen ile birlikte İdari Hizmetler ve Mali Hizmetler Başkanları, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Ağız Diş Sağlığı Merkezi Hastane Yöneticileri ve Başhekimleri katıldı.
Genel Sekreter Dr. Murat Özmen toplantıya katılanlara Hastane Yöneticileri ve Başhekimlerini tanıttıktan sonra vatandaşların istek ve şikâyetleri teker teker dinlenerek kayda geçirildi. Vatandaşların dile getirdiği hususlarla ilgili Genel Sekreter Dr. Murat Özmen dile getirilen öneri ve istekler konusunda Hastane Yöneticilerinin gereken ilgiyi göstereceklerini belirtti. Vatandaşlar böyle bir organizasyon yapılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.