Sağlık Turizmi açısından Hem İl dışından Hem de Yurt dışından İlimize hasta getirip tedavi eden Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastaneleri bu seferde yaptığı protokol ile Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği üyelerine sağlık hizmetini indirimli sunacak.

DESOB ile Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastaneleri arasında düzenlenen protokol törenine, Özel Çağsu Hastanesi İşletme Müdürü Reşat Ayaz, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (DESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kayıkçı ve oda temsilcileri katıldı.

İL DIŞINDAN VE YURT DIŞINDAN HASTALAR GELİYOR

Törende konuşan Hastane İşletme Müdürü Reşat Ayaz, Daha önce arkadaşlarımızın sizlerle yaptığı görüşmeler neticesinde Düzce Esnaf ve Sanatkar Odası Birliği ve oda temsilcilerinin üyelerine hastanemizde belli oranlarda indirim sağlama konusunda görüş birliğine vardık. Sayın başkanımızla bunları görüştük. Oda temsilcisi arkadaşlarımıza durumu anlattık, hastanemizi tanıttık. Kendileri ile olumlu görüşmelerimiz oldu. Biz her iki hastane olarak Düzce'deki bu değerli esnaf kardeşlerimize hizmet vermekten onur duyuyoruz. Bizleri tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Sözleşmemiz gereği hastanemizde vermiş olduğumu suta bağlı tüm hizmetlerde ayakta olan hizmetlerden % 15, yatan hizmetlerden % 20 oranında iskonto yapacağız. Bu sebeple bu sözleşmeyi aramızda imzalayacağız” dedi. Ayaz; Sağlık turizmi açısından çok önemli bir protokol oldu, İl dışından ve Yurt dışından ilimize hasta çekerek Bolu'nun gelişmesine de böylelikle katkımız oluyor.

“DESOB 81 DİYE BİR KART ÜRETECEĞİZ”

Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (DESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kayıkçı ise, Öncelikle sizlere teşekkür ediyoruz böyle bir çalışmanın içerisinde bizlerin taleplerine karşılık verdiğiniz için. Biz DESOB olarak yaklaşık 11 bin civarında kayıtlı aktif üyeye sahibiz. Tabi ki bunların birinci derecede yakınlarıyla çarptığımızda bu 50-60 bin civarına varır. Böyle bir teşkilat yapısı içerisinde sizin de Özel Çağsu Hastanesi'nin üstün noktalarını ki Düzce'den belirli üstünlükte orada yapılamayanlar burada görmek ve bu hastaneden de istifade etmek. Böyle bir çalışmada bizlere verdiğiniz bu ıskontodan dolayı hepinize çok teşekkür ediyoruz. DESOB 81 diye bir kart üreteceğiz. Bunu bütün meslek odalarımız ve bütün ilçelerimiz dahilinde 27 meslek odamızla birlikte çalışıyoruz. Onlarla beraber bu protokolü yapıyoruz. Kayıtlı üyelerimiz bu kartları hiçbir ücret vermeden odalarında alacaklar. Bu kartla buraya gelindiğinde birinci derecede annesi babası bakmakla mükellef olduğu eşi ve çocukları ile alakalı yapılabilecek her türlü tedavide bu indirimlerden faydalanacaklar” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından protokol imzalandı. DESOB'a kayıtlı üyeler DESOB 81 kartı ile her iki hastanede de geçerli olmak üzere belirli oranlarda indirimden faydalanabilecek. Haber Merkezi