Sağlık-Sen Bolu Şubesi'nin Ekim ayında yapılan 3'ncü olağan kongresinde başkan seçilen Sami Yılmaz, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'i ziyaret etti.

Haziran ayında Bolu İl Başkanlığına atandıktan sonra toplumun her kesiminden ziyaretçi akınına uğrayan Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'in son ziyaretçileri Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Bolu temsilcileri oldu. Pazartesi günü saat 18.00'de Bolu İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette, 18 Ekim'de gerçekleşen 3'ncü Olağan Kongrede tek liste ile seçime girerek başkanlığa seçilen Bolu Şube Başkanı Sami Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri Yusuf Öcel, Metin Biçer, Ali Aydoğan, Celal Erdoğan, Sultan Yalçınkaya ve İhsan Pehlivan yer aldı.

“SAĞLIK ALANINDA ATILAN ADIMLARI VE YAPILAN ÇALIŞMALARINI POZİTİF BULUYORUZ”

Ekim ayında yapılan kongreye tek liste ile girerek Bolu şube başkanlığına seçildiğini söyleyen Başkan Sami Yılmaz, Bolu'daki sağlık çalışanlarımızın sorun ve taleplerini gündeme getirmek ve çalışanlarımızın sesini duyurmak amacıyla bu yola çıktık ve 18 Ekimde üyelerimizin teveccühleriyle Sağlık-Sen Bolu şubesinin yönetimini devraldık. Bugünde yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte hem tanışmak ve sağlık çalışanlarının mevcut durumlarını istişare etmek üzere sizleri ziyaret ettik” diye konuştu. Yılmaz, konuşmasının devamında hükümetin sağlık alanında yaptığı çalışmaları desteklediğini belirterek, Hükümetimiz 12 yıllık iktidarı döneminde sağlık alanında ciddi yatırımlar yaptı. Mevcut yapıda elbet aksaklıklar olacaktır fakat genel hatlarıyla bakıldığında çok başarılı işlere imza atıldı. Sağlık alanında atılan adımları ve yapılan çalışmalarını pozitif buluyoruz. Sağlık çalışanları olarak bizlerin de üzerine düşen ne varsa sonuna kadar arkanızdayız” dedi.

“SEKTÖRÜNDEKİ BU GELİŞİMDE SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN DA BÜYÜK KATKILARI VAR”

İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ise Sağlık-Sen Bolu Şube Başkanı Sami Yılmaz ile yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Konuşmasında Ak Parti iktidarı tarafından sağlık alanında yapılan yatırımlara değinen Coşkunyürek, 12 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde sağlık alanında yapılan yatırımlar halkımızın büyük teveccühünü kazanmıştır. Sağlık sektöründeki bu gelişimde sağlık çalışanlarımızın da büyük katkıları vardır. O nedenle bütün sağlık çalışanlarımıza sizlerin aracılığınızla teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. İnsana hizmet noktasında yapılan bu sağlık hizmeti özverili bir meslektir. Tabi bu özverili mesleği icra eden tüm kardeşlerimizin çalışma şartlarının farkındayız. Ama insana hizmet etmek bir onurdur ve bu onur da hepimize yeter” dedi.

“Hepimizin tek bir derdi var oda, ülkemize hizmet etmek” diye konuşan tecrübeli siyasetçi, Milletimizin yaşam koşullarını ve hizmetteki çıtayı yükseltmektir. Bu da herkesin özverili çalışmalarıyla sağlanacaktır. 12 yıllık iktidarımız döneminde çok şükür birçok alanda olduğu gibi sağlıkta bu başarıyı yakaladık ve de sizlerin desteklerinizle inşallah mevcut çıtayı daha da yukarılara taşıyacağız. Ben insana hizmet yolundaki bu ulvi görevinizde tekraren başarılar dilerim. Hayırlı olsun, Allah mahcup etmesin” diye konuştu.