Yüksek Seçim Kurulu Merkez İlçe Başkanlığının resmi olmayan verilerine göre, Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Belediye Meclisi Üyeliği ve İl Genel Meclis Üyeliği için kullanılan oylar, neredeyse Sağlı Mahallesi'nde kullanılan oy oranında bir oy oranın geçersiz sayıldığı ortaya çıktı.
YSK Merkez İlçe Başkanlığı tarafından resmi olmayan seçim sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı. Ancak yapılan incelemelerde, seçimlerde kullanılan oyların önemli sayılabilecek bir oranının geçersiz sayıldığı anlaşıldı.
YSK tarafından verilen resmi olmayan bilgilere Bolu Belediye Başkanlığı için 88 bin 43 oy kullanıldığı, ancak bu oylardan 3 bin 122 adetinin geçersiz sayıldığı, Belediye Meclis için 84 bin 468 adet oy kullanıldığı, bu oylardan 3 bin 316 adetinin geçersiz sayıldığı, İl Genel Meclisi için ise 109 bin 803 adet oy kullanıldığı ve bu oylardan 3 bin 595 adetinin geçersiz sayıldığı anlaşıldı.
Bolu Merkezde kullanılan geçersiz oylar bir araya getirildiğinde rakamın 10 bin 3 adete ulaştığı, bu rakamın da Sağlık Mahallesi seçmen sayısına eşit olduğu gözlendi.