Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Özmen hastane ziyaretlerine devam ediyor. Çalışan memnuniyetinin artırılması amacıyla yapılan ziyaretlerde sağlık çalışanları istek ve dileklerini doğrudan iletme imkanı buluyorlar.
Gerede Devlet Hastanesinde personel ile buluşma toplantısına Genel Sekreter Dr. Murat Özmen ve İdari Hizmetler Başkanı Uğur Pay katılarak, personelin görüş, öneri ve istekleri dinlediler. Personelle buluşma toplantıları iki ay da bir yapılacak ve sağlık çalışanlarının motivasyonunun yükseltilmesine önem verilecek.
Çalışanların memnuniyetine büyük önem verdiklerini belirten Genel Sekreter Murat Özmen, önceliklerinin kaliteli sağlık hizmeti sunmak bu hizmetini sunarken de sağlık çalışanlarının memnuniyet oranlarının en üst seviyelerde tutulması gerektiğini, çalışan personel memnun olduğu sürece hizmet sunumunda yaşanan aksaklıkların en alt seviyelere ineceğini, bununda vatandaşlarımıza verilen hizmete yansıyacağını ve sağlık personellerinin fikirlerini önemsediklerini, kıymet verdiklerini.