Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Mart Tıp Bayramı'nı unutmadı. Bolu'daki hastaneleri gezerek bütün doktorların ve sağlık çalışanlarının bayramını kutlayan Yılmaz, ayrıca tüm çalışanlara karanfil hediye etti. Tıp Bayramı dolayısıyla Özel Çağsu Hastanesi'ndeki kutlamaya da katılan Başkan Yılmaz, 10 yılda sağlık alanında büyük bir değişim yaşandıysa ve vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinden çok memnunsa bunun mimarı sizlersiniz” diye konuştu.
14 Mart Tıp Bayramı olması dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da Bolu'daki hastaneleri ziyaret ederek, doktorların ve sağlık çalışanlarının bayramını kutlayan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, çalışanlara karanfil dağıttı. Özel Çağsu Hastanesi ziyaretinde hastane bünyesinde kutlanan 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğine de katılan Yılmaz, Doktorluğun kutsal bir görev olduğunun altını çizerek, 10 yılda sağlık alanında büyük bir değişim yaşandıysa bunun mimarının doktorlar ve sağlık çalışanları olduğunu belirterek;
“Biz 10 yıldır Belediye Başkanlığı yapıyoruz ve ilk belediye başkanlığına başladığımız yıllarda bütün hastanelerde çok büyük sıkıntılar yaşanıyordu. Hastaneye gidenlerin çoğu memnun değildi ve herkes doktorlardan, sağlık çalışanlarından ve hizmetlerden şikâyetçiydi. 10. Yılıma geldiğim için şunu da söylemek istiyorum, şu an hastaneleri ziyaret ediyoruz, hastaları ziyaret ediyoruz ve aynı zamanda evlerde de ziyaretler yapıyoruz. Bu ziyaretlerde ise şunu görüyoruz, hastaneler ile işi olan herkes hastanelerden çok memnun, doktorlardan çok memnun ve sağlık çalışanlarından çok memnun. Ve herkes bize bunları biz yapıyormuşuz gibi sizlerin sayesinde Allah razı olsun diyor. Bu kadar düzgün hizmetlerin ülkemizde verilebileceğini gösterdiğiniz ve insanları güler yüzlü karşılayıp memnun ayrılmalarını sağladığınız için başta doktorlarımız olmak şartıyla tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun ve Tıp Bayramınız kutlu olsun” diye konuştu.