Meteoroloji Genel Müdürlüğü kuvvetli yağış beklendiğini bildirdi. Meteoroloji yapılan son değerlendirmelere göre Cumartesi ve Pazar günleri Bolu ve çevresinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını, heyelan, yıldırım, dolu yağışları, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği yönünde uyarıda bulundu.
Meteoroloji sağanak yağışa karşı uyarıda bulundu. Hafta sonu şiddetli sağanak yağış olacağı tahmininde bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bolu ve çevresindeki vatandaşların meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olması gerektiğini bildirdi. Yapılan son değerlendirmelere göre Cumartesi ve Pazar günleri Bolu ve çevresinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını, heyelan, yıldırım, dolu yağışları, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını isteyen Meteoroloji hava ise şöyle olacağını bildirdi:
29 Haziran Pazartesi parçalı bulutlu en yüksek sıcaklık 23, en düşük 10 derece
30 Haziran Salı parçalı bulutlu en yüksek sıcaklık 24, en düşük 12 derece
1 Temmuz Çarşamba çok bulutlu, gök gürültülü ve sağanak yağışlı en yüksek sıcaklık 26, en düşük 12 derece
2 Temmuz Perşembe parçalı bulutlu en yüksek sıcaklık 26, en düşük 13 derece
3 Temmuz Cuma parçalı bulutlu en yüksek sıcaklık 27, en düşük 14 derece

Meteoroloji sıcaklıkların ise hafta sonunda yağışla birlikte güney ve iç kesimlerde 4 ila 7 derece azalacağını, hafta başından itibaren batı bölgelerden başlayarak 2 ila 5 derece artacağını belirtti. Haber Merkezi