Üretim faaliyetleri değerlendirme çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen toplantı, Bölge Müdür Yardımcısı Şaban Bıyıklı başkanlığında saat 07.00 de Mengen Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

2014 yılı program ve gerçekleşmelerinin masaya yatırıldığı toplantıda, çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığına ve yılsonu hedeflerin tamamlanma noktasında herhangi bir sorun görülmediğine karar verildi. Hızlı bir şekilde 2015 yılı programlarının da çalışmalarına başlanması kararına varıldı.

Toplantıya Coşur Orman İşletme Şefliğinin, biri ilk aralama diğeri bakım bölmesi olmak üzere iki sahasında ki arazide, üretim işlerine yönelik uygulamalar yapıldı. Özellikle üretilen orman emvali depolarında ki istif tasnif ve emvallerin standardizasyonu konularında gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve standartlar ölçüsünde tomruk üretim miktarının artırılması anlatıldı. Toplantı Şaban Bıyıklı 2015 yılı programının çalışmalarına hızlı bir şekilde başlanması gerektiğini bir kez daha hatırlatarak, çalışmaların başarıya ulaşması temennisi ve karşılıklı iyi niyet dileklerinin sunulmasıyla sona erdi.