Gerede İlçe Müftülüğü, sabah namazı buluşmalarının ilkini Yeni Camii'de gerçekleştirdi. Yoğun katılım gözlemlendiği camiide, namaz ve tesbihatın ardından MüftüAbdurrahman Şenoğlu bu buluşmaların amacı hakkında bilgiler vererek, sabah vaktinin bereketi ile ilgili bir konuşma yaptı. Program dua ve ikram ile sona erdi.

İlki 18 Aralık 2015 Cuma günü Yeni Camii'de yapılan program ile ilgili Müftü Abdurrahman Şenoğlu, ilçe halkını sabah namazı buluşmalarına davet ettiğini duyurarak, sosyal medya üzerinden de bilgilendirmede bulundu.Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Gerede'de ilk kez düzenlenecek programa imza atmayı hedefliyor. 25 Aralık 2015 Cuma günü Hacı Emin Efendi Camii'nde, 01 Ocak 2016 Cuma günü Yukarı Tekke Camii'nde, 08 Ocak 2015 Cuma günü Aşağı Tekke Camii'nde, 15 Ocak 2015 Cuma günü ise Şeyh Hüseyin Efendi Camii'nde başlatacağı program ile hemşerilerimiz hem sabah namazına teşvik edilmiş olacak, hem de kaynaşmalarına vesile kılınarak sohbet etme imkanı sağlanacak.

Her hafta Cuma günü farklı bir camide sabah namazı kılınacak program ile ilgili Gerede müftüsü Abdurrahman Şenoğlu yaptığı açıklamada; Sabah Namazı Buluşmaları, Gerede'de başlıyor. Gerede ilçesinde ilk olarak Yeni Cami'de başladık, sabah namazı buluşmalarımız her hafta farklı bir camide devam edecek. Birlik ve beraberlik mekânı olan camilerimizde insanlar arasındaki kardeşlik bağını güçlendirmek ve sabah namazı bilincini pekiştirmek amacıyla Gerede İlçe Müftülüğü, sabah namazı buluşmalarını başlattı. Gerede Müftülüğü olarak tüm mümin kardeşlerimizi bekliyoruz” ifadelerine yer verildi. Gerede Medya Takip