Gerede İlçe Müftülüğü'nün, sabah namazı buluşmalarında sona gelindi. 08 Ocak 2016 Cuma günü Aşağı Tekke Camii'nde devam eden program, 15 Ocak 2016 Cuma günü Şeyh Hüseyin Efendi Camii'nde kılınan sabah namazı ile son bulacak.

Gerede'de bir ilk olan program ile hemşerilerimizi birlik beraberlik içinde namaza sevk etmeye çaba gösteren Gerede İlçe Müftülüğü, sabah vaktinin bereketini yansıtmaya özen gösteriyor. Geçtiğimiz Cuma Aşağı Tekke Camii'nde gerçekleştirilen programa Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Belediye Başkanı Mustafa Allar, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı'da eşlik ederek yeniden yoğun katılım gözlemlendi. Camide, namaz ve tesbihatın ardından Müftü Abdurrahman Şenoğlu bu buluşmaların amacı hakkında bilgiler vererek, sabah vaktinin bereketi ile ilgili bir konuşma yaptı. Program dua ve ikram ile sona erdi.

Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, ilçe halkını sabah namazı buluşmalarına davet ettiğini duyurarak, sosyal medya üzerinden de bilgilendirmeye devam ediyor. Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Gerede'de ilk kez düzenlenen bir programa imza attık. Program 15 Ocak 2016 Cuma günü ise Şeyh Hüseyin Efendi Camii'nde son bulacak. Program ile hemşerilerimiz hem sabah namazına teşvik edilmiş oluyor, hem de kaynaşmalarına vesile kılınarak sohbet etme imkanı sağlanmış oluyor” dedi.

Her hafta Cuma günü farklı bir camide sabah namazı kılınan program ile ilgili Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu yaptığı açıklamada; Sabah Namazı Buluşmaları, Gerede'de devam ediyor. Gerede ilçesinde ilk olarak Yeni Cami'de başladık, sabah namazı buluşmalarımız her hafta farklı bir camide devam ediyor. Programımız bu hafta 15 Ocak 2016 Cuma günü ise Şeyh Hüseyin Efendi Camii'nde son bulacak. Gerede Müftülüğü olarak tüm mümin kardeşlerimizi bu zamana kadar katılamadılar ise en azından son programımıza bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. Gerede Medya Takip