Bolu Saadet Partisi milletvekili adayları, seçim çalışmalarına mahalle ziyaretleriyle devam ediyor.

Kalıcı konutlar ve Borazanlar mahallesine çıkartma yapan Saadet Partisi milletvekili adayları Veysel Çetinkaya ve Mehmet Tan halkla bir araya geldi. Kalıcı Konutlarda vatandaşlara hitap eden Veysel Çetinkaya, Biz sadece boş sözlerle gelmiyoruz, projelerimizle geliyoruz. Bize yetki verip iktidar ettiğiniz takdirde Türkiye Tarım ve Hayvancılık Kurumu'nu kuracağız . GDO'lu ürün imalatı ve ithalatını sıkı bir denetim altına alınacaktır. Helal gıda üretimi desteklenecek ve gerekli yasal düzenlemeler yapılacak, tüm tedbirleri de alacağız. Bu projelerimize destek verdiğinizi biliyoruz, inşallah bu desteğiniz 7 Haziran'da ete kemiğe bürünür ve Saadet Partisi'ni iktidara taşırız” dedi.

Tarım Bağ-Kur ödemelerinde kademe adaletsizliğinin olduğunu söyleyen vatandaşlar, Pirimi yüksek ödeyen de, düşük ödeyen de aynı emekli ücreti alıyor. Biz yüksek pirim ödeyenler kendimizi aldatılmış hissediyoruz” şeklinde şikâyette bulundular.

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Tan ise, vatandaşlara cevaben, Sosyal güvenlik yasasının birçok aksayan yanlarının bir tanesinin de pirim gün sayısı ve emeklilik yaşı olduğunu söyledi. Ve konuşmasının devamında Bizim iktidarımızda pirim gün sayısı ve pirim miktarı ödemelerin vatandaşa adil yansıması için, erkeklerde 30, kadınlarda 25 yıl çalışma süresini esas alacağız. Bu durumda pirim gün sayısı fazladan ödeme adaletsizliğini sonlandıracağız. Emekliliği, pirim ödeyerek hak eden vatandaşımızı emekli etmiş olacağız. Ayrıca, bölgemizde hayvancılık ve tarım alanında yeterli desteği yine bizim iktidarımız döneminde üreticimize aktaracağız. Üretilen mahsulün değerini hak ettiği ölçüde ve peşin olarak insanımıza vereceğiz” dedi. Haber Merkezi