Saadet Partisi İl Başkanlığı yazılı bir açıklama yayımlayarak Bolu ve Türkiye gündemine dair konularda düşüncelerini aktardı.

Saadet Partisi İl Başkanlığı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Önümüzde idrak edeceğimiz Mübarek Kurban Bayramının, toplumumuzda birlik ve beraberliğe, sevgi ve muhabbete vesile olmasını temenni eder; Herkese ‘saadet'ler dilerim. Zira böyle güzel günler toplumun barış ve huzuru için önemli günlerdir. Yine aynı şekilde bir yöreye ait olan tarihi şahsiyetler için anma günlerinin de toplum için önemli günlerden olduğuna inanıyoruz. Şayet bu anma programlarının toplumun ahlaki ve manevi değerlerine uygun olarak düzenlenirse olumlu katkı sağlayacağı muhakkaktır. Aksi takdirde toplumdaki ahlaki yapının bozulmasına sebep olur.

BOLU muzda bir KÖROĞLU FESTİVALİ yapıldı. Buna canı gönülden katılıyoruz. Fakat festivalin bazı bölümlerinin batı dünyasında yapılan karnavalları andırması, BOLU toplumunun manevi ve ahlaki yönden olumsuz olarak etkilenmesinden endişe ediyoruz. Bu endişemizi haklı kılan sebep ise sayın Alaaddin Yılmazın İzzet Baysal Caddesi ve CAFE uygulamalarıdır. Zira Alaaddin Yılmaz bu caddedeki değişikliği batı dünyasında gördüğü Paris teki ŞANZELİZE yi örnek alması, manevi ve ahlaki değerler açısından, işe yanlış başlamasına neden olmuştur. Zira bizim kültürümüzde yer alan temel esas; insanların gelip geçtiği yol güzergâhlarında oturulmamasıdır. Bu temel esas kötü niyetli kişilerin bakışları ile iffet sahibi kadın ve kızlarımızın incitilmesini önlemek içindir. Maalesef bu caddede bu tür olumsuzlukların yaşandığına şahit oluyoruz. Korkumuz bunun giderek çoğalmasıdır. Hiç olmazsa cadde üzerindeki oturakların kaldırılmasını tavsiye ediyoruz.

Yine Sayın ALAADDİN YILMAZ ın dolu olması ile övündüğü CAFE uygulaması da toplumun manevi geleceği açısından endişe vermektedir. Özellikle Üniversite gençliğimizin mecburen takılmak zorunda kaldığı bu mekanlar, bizim tarih boyu taşıdığımız manevi ve ahlaki değerlerimize olumsuz katkı yapmaya sebep olacağından endişe ediyoruz. Söylemlerinde dindar bir nesil hedefleyen AKP ye gönülden katılıyoruz, destekliyoruz. Fakat bu tür uygulamalarla dindar bir neslin yetişmeyeceğini, aksine ileride çok büyük bir ahlaki ve manevi çöküntünün yaşanacağını haber veriyoruz. Bizim benimsediğimiz MİLLİ GÖRÜŞ anlayışının ilk ve en önemli prensibi ÖNCE AHLÂK VE MANEVİYAT prensibidir. Milli görüşün tek temsilcisi olan SAADET PARTİSİ ise bu bayrağı azim ve kararlılıkla kıyamete kadar dalgalandıracaktır. Zira tek çare önce ahlak ve maneviyattır. TEK ÇARE SAADET PARTİSİ dir.

Öte yandan yarın mecliste TESKERE oylanacak buradan BOLU milletvekillerine özellikle AKP Milletvekillerine sesleniyoruz. Kesinlikle bu TESKERE ye red oyu verin. Çünkü batı ve ABD , IŞİD i bahane ederek ORTADOĞU yu işgal etmek istiyor. BATI ve ABD nereye girdi ise kan ve gözyaşı getirmiştir. IŞİD bir bataklıktır. IŞİD Batı var ABD nin bir planıdır. Niyetleri bu IŞİD bataklığına TÜRKİYE yi sokmaktır. Çare İSLAM BİRLİĞİ dir. Çare SAADET PARTİSİ dir. Rehinelerin kurtuluşuna seviniyoruz. Ama neden 101 gün sonra. Bunu merak ediyoruz. Diğer taraftan Hükümetten BAYRAM Müjdesi bekleyen özellikle dar gelirlilerin doğal gaz ve elektriğe yapılan %9 zam karşısında bayram sevinçleri adeta hüzne dönüşmüştür. Bu zamları derhal geri alın. Yine diyoruz ki fakir ve dar gelirlinin imdadına yine Milli Görüş yetişecektir. Tekrar ediyoruz tek çare MİLLİ GÖRÜŞ tek çare SAADET PARTİSİ dir. Bilvesile Aziz Milletimizin Mübarek Kurban Bayramını Tebrik eder herkese SAADET ler dileriz.”