Saadet Bolu Teşkilatları seçim çalışmaları kapsamında Çıkınlar Mahallesine çıkartma yaptı.

Saadet Partisi seçim çalışmaları kapsamında Çıkınlar Mahallesine çıkartma yaptı. Milletvekili Adayı Veysel Çetinkaya, Saadet partisi üyeleri ile birlikte Çıkınlar Mahallesindeki evleri ziyaret etti.

Mahalleyi tek tek dolaşan ekipler, 7 Haziran seçimlerinde destek istedi. Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Veysel Çetinkaya, 7 Haziran seçimleri öncesinde mahalle ziyaretleri yapıyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek yaptığımız çalışmaları anlatıp, projeleri açıklıyoruz. Şu ana kadar gittiğimiz her yerden büyük destek aldık. İnşallah seçimlerden sonra Saadet'in Meclise girmesiyle birlikte kamu tek hesabı (havuz sistemi ) kurulacak halkımızın kalkınması daha da artacak. Birlikte çalışıp, birlikte başarmak için el ele gönül gönüle veriyoruz” diye konuştu.

MUHTARLAR DA BELEDİYE MECLİSLERİNDE TEMSİL EDİLECEK…

Çetinkaya, Yerel yönetimleri vatandaş katılımı ile güçlendireceğiz. Vatandaş Meclisleri ve Mahalle Meclisleri ihdas edilerek halkın yönetime katılması teşvik edeceğiz. Muhtarların da belediye meclislerinde temsil edilmesini sağlayacağız. Kırsal kalkınma desteklenecek. Herkes kendi işinin sahibi olacak, kırsal kalkınma için 'Yeni Nesil Kooperatifler'in kurulmasına öncülük edilecek. Gelirin tabana yayılması sağlanacak. Yerel ekonomik kaynaklar değerlendirilerek bölgesel gelişme sağlanacak ve Yerel Ekonomik Gelişme Programı uygulanacaktır” dedi. Haber Merkezi