Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde yapılan seçimlerde en çok oyu alarak Cumhurbaşkanı tarafından yeniden rektör olarak atanan Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.
“İkinci dönemde de görevimi layıkıyla yapmaya çalışacağım”
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, İnşallah şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonrada üniversitemizin gelişmesine ve Bolu'ya hizmet etme ve tüm bunların ülkemize yansıması noktasında bize verilen ikinci dönem görevi de layıkıyla yerine getiririz. Bu vesileyle de tüm kamuoyuna saygılarımı sunuyorum” dedi.
“Üniversitemiz rektörümüz sayesinde büyük kazançlar elde edecektir”
Rektör Coşkun'a görevinde başarılar dileyerek söze başlayan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'da , Rektörümüzle bundan önceki dönemde çok uyumlu çalışmalar yürüterek bir çok projeyi hayata geçirdik. Üniversite bizim üniversitemiz. Bolu gelecekte üniversite kenti olacak. Öyle olunca da biz her konuda üniversitemizin yanında yer almaya çalışıyoruz. Çok iyi bir diyalog içerisinde bir dönemi bitirdik. Allah ikinci dönemi nasip etti. İnşallah bu dönemin çok daha iyi olacağına yürekten inanıyorum. Çünkü rektörümüz birinci dönemde çevreyi daha iyi tanıma fırsatı buldu. İlk dönemde hadiseyi tam olarak kavramakta zorlanabiliyoruz. İkinci dönemde ise konulara tam olarak hakim olabiliyorsunuz. İnşallah bu dönem içerisinde ben hem üniversitenin, hem de Bolu'nun rektörümüz sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanıyor, kendilerine görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.