AİBÜ rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eryiğit'in darp edilmesi olayının ardından bir açıklama yapan AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, saldırıyı şiddetle kınadığını söyledi.
Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Resul Eryiğit'e yapılan saldırı sonrasında bir açıklama yaptı. Rektör Coşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Resul Eryiğit'e yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz'' dedi.
POLİS, SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİREN KİŞİYİ ARIYOR
Coşkun, yaptığı açıklamada, Eryiğit'e kampüste çirkin bir saldırı gerçekleştirildiğini, Bolu Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olayın ardından kaçan kişinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattığını söyledi.
ERYİĞİT'İN DURUMU İYİ
Eryiğit'in olaydan sonra AİBÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldığını ifade eden Coşkun, ''Rektör yardımcımızın sağlık durumu iyi olup, olay bütün yönleriyle araştırılmakta. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Resul Eryiği'e yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz'' diye konuştu.