Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Arzu Dede, Özel Çağsu Hastanesinde iki yılda bin doğum yaptırarak inanılmaz bir rekora imza attı.

Hastane yönetimi 1000'inci doğumun ardından Arzu Dede'ye sürpriz bir kutlama düzenledi. Özel Çağsu Hastanesinde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Arzu Dede, iki yılda 1000 doğum yaptırdı. Hastane yönetimi başarılı hekime sürpriz bir kutlama programı düzenledi. Gerçekleştirilen programa hastane çalışanları ve doktorlar katıldı. Hastanenin yemekhanesi renkli balonlarla süslenirken, üzerinde doğum yapan bir anne figürünün olduğu pasta hazırlandı. Programdan habersiz olarak yemekhaneye gelen Dr. Arzu dede, alkışlar eşliğinde karşılandı. Şaşkına dönen Arzu Dede Başhekim Erdal Kaya'ya teşekkür ettikten sonra kısa bir konuşma yaptı. Duygulanan Arzu Dede'nin konuşması sıranda gözyaşları dökmesi dikkat çekti. Hastane çalışanlarından hemşirelere, doktorlardan hastane yönetimine kadar herkese teşekkür etti.

Arzu Dede'nin doğum yaptırdığı ailelerin duygularını anlattıkları mektupları kitap haline getiren hastane yönetimi, başarılı hekime kitabı hediye etti. Özel olarak hazırlanan pastayı kesen Arzu Dede, daha sonra tebrikleri kabul etti.

Haber Merkezi