Samsunspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası Altınordu AŞ maçı sonrası çapraz bağları kopan maç sonu yardımcı antrenör Ümit Şengül maçlara sakat sakat çıktığı açıklamaları ardından kafalarda soru işareti yaratırken sakat olmadığını ve Bolu'ya sakat geldiği konusunda çıkan dedikoduları da kabul etmeyen Gürcü oyuncu Reko; Boluspor ile 2 yıllık sözleşmem var. Yeni sezonda buradayım.” dedi. Sezon başında aldığı peşinat hakkında da konuşan Reko; Maddi konularda ben ve Boluspor yardımcı oldu. Herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Reko'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

Sakat geldiğim söylentileri ile ilgili de konuşmak istiyorum. Ben lig de 26, Avrupa liginde 6, Boluspor'da 6 maç oynadıktan sonra 38 maç sonra sakatlandım. Sakat geldiğim yönünde çıkan konuşmalar asılsızdır. Maçtan önce ufak bir sakatlığım vardı. Onunda bu sakatlıkla alakası yoktu. Maçlara sakat sakat çıktığımda doğrudur. Bu futbolumu etkileyecek bir sakatlık değildi. Bu sakatlığım sonrası da kulübün hiçbir kabahati yoktur.

MUKAVELEMİ MAYIS AYINA KADAR DONDURDUK

Şu anda Biz Boluspor ile anlaştık anlayışlarından dolayı da teşekkür ediyoruz. Sakatlığımdan öncesi sonrası da kulübümüz bize yakınlık gösterdi. Sakatlığım sonrası beni en iyi doktora gönderdiler. Ameliyatımın en iyi şekilde geçmesini sağladılar. Bundan sonrada bunun en iyi şekilde devam edeceğinin garantisini verdiler. Tedavimin kulüp tarafından sağlanacağını söylediler. Bolu'da tedavim sürecimi yaşamaya devam edeceğim. Sözleşmemi Mayıs ayına kadar dondurduk. Mayıs ayından sonra önümüzdeki sezon için hazır olursam sakatlığım ile ilgili bir her anki sorun olmazsa sözleşmem Boluspor ile devam edecek. Yani önümüzdeki dönem önümüz açık. Sözleşmeyi dondururken onların bana yaptıkları iyilikler doğrultusunda peşinat olarak almış olduğumuz çeki Boluspor yönetimine iade ettim. Maaşımı da tam paranın çeyreğine düşürdüm. Sadece maaşımın çeyreğini alacağım. Bolu'da yaşadığımız süre içerisinde de tedavimi kulüp karşılayacak. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Evim de kalmaya devam edeceğim. Kulübün bana tahsis ettiği araç bende kalacak.

2 YILLIK SÖZLEŞMEM VAR

Sözleşmem dondurulurken bana her türlü imkanı da sundular. Bundan sonra bende en kısa zamanda iğleşip sahalara dönmek için çalışacağım ve kendimi yeni sezona hazırlayacağım. Bizim 2 yıllık sözleşmemiz var. Elbette ki elimizde bir resmi dayanak var. Kulübün tavırları yaklaşımları sonrası da bizde onlara destekçi olduk. Önümüzdeki yıl içinde mutlaka bağlayacağı bir imza vardır. Sözleşmeler başkanları ve yöneticileri bağlamaz. Sözleşmeler kulüpleri bağlar.