Ligde arka arkaya kaybedilen puanların ardından hem ilk ikide hem de play-off yolunda büyük yara alan Boluspor'da rekabet ortamının kaybolduğu görünüyor.
İkinci yarıda aldığı galibiyetlerin ardından ilk iki için ümitlenen Boluspor'da, alınan galibiyetler sonrası ilk11'de oynayan birçok oyuncuda hızlı bir düşüş yaşandı. Teknik Direktör Oğuz Çetin ikinci yarıda kadroda fazla değişikliklere gitmeyip, ideal bir 11 sahaya sürerken şans verdiği birçok oyuncuda çabuk düşüş yaşadı. Alınan galibiyet serisi sonrası bahar havası yaşanan Boluspor'da kadroda ‘Nasılsa hocanın değişmez oyuncusuyuz' diyip kendilerini fazla sıkmayan birçok oyuncu, üç haftada büyük bir düşüşe sebep oldular.
Ortaya çıkan bu görüntü sonrası ilk on bire giremeyen oyuncularda ‘Nasılsa bizi hoca oynatmıyor' deyip antrenmanlarda performanslarını üst seviyelere çıkarmadılar.
Yönetimin tüm imkanları seferber edip Boluspor üst sıralara çıkması şampiyonluğun en büyük adayı olması için, yaptığı bütün mücadeleler de son üç haftada alınan sonuçlar sonrası hayal kırıklığı yaşadılar.
Boluspor'da rekabet ortamının kaybolduğu şu günlerde Denizlispor maçı sonrası alınan beraberlikle beraber, yönetimde formsuz olan bazı oyuncularla ilgili Oğuz Çetin ile birlik de radikal kararlar almaya hazırlanıyor.