Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı hafta sonu oynadığı Maltepe Yalıspor maçı sonrası galibiyet yemeğini ‘Reina Su ve Enerji İçecek Gurubu' sponsorluğunda İstanbul Suada da yedi.

Haber Merkezi

Geçtiğimiz hafta Bayanlar Voleybol 2.Lig Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Bolu Belediyespor'a sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde destek veren ‘Reina Su ve Enerji İçecek Gurubu' hafta sonu oynanan Maltepe Yalıspor maçı sonrası Suada da yeşil-beyazlı oyunculara galibiyet yemeği verdi. 3-0'lık gibi net bir skorla rakibi Maltepe Yalıspor'u yenerek zir ve takibini sürdüren yeşil-beyazlılar, sponsorları tarafından verilen yemekle oynayacakları diğer maçlar öncesi moral buldular.

“TAKIM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Verilen galibiyet yemeği hakkında açıklamalarda bulunan Bolu Belediyespor takımı menajeri Feridun Türedi Bugün zorlu bir maç oynadık ve kazanan biz olduk. Grup liderinin 2 puan gerisindeyiz. İnanıyoruz ki sezon sonun 1.Lige çıkacağız. Sağ olsunlar bugünkü galibiyet sonrası geçtiğimiz hafta takımımıza sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde destek veren ‘Reina Su ve Enerji İçecek Gurubu' takımımıza galibiyet yemeği verdi. Kendilerine yönetim kurulum ve takım adına teşekkür ediyoruz” dedi.