Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının sunmuş olduğu hizmetleri yerinde göstermek ve bağlı kuruluşların tanıtımını yapmak amacıyla; Semiha Şakir Spastik Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'ne İlimiz Kurum Müdürleri'nin katıldığı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Süleyman Kara, Kadastro İl Müdürü Saadettin Aydın, Gençlik Spor İl Müdürü Şahin Ertem, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Şerafettin Çilkara, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İsmail Taş, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ahmet Küçükkaraca, İl Müftüsü İzani Turan, İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık, Gerede Müftüsü Hasan İzmirli, Mengen Müftüsü Naci Yalçınkaya, İl Müdürü Bestami Erkoç ve İl Müdür Yardımcısı Ahmet Özkan katıldılar.

Ziyaretçiler Semiha Şakir Spastik Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini, Kuruluş Müdürü Faruk Kaçmaz rehberliğinde gezerek çocuklarla sohbet edip yakından ilgilendiler. Çocukların bu ziyaretten çok keyif aldıkları görüldü. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç misafirlere ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Haber Merkezi