İlk yarının son maçı olan Orduspor'u 3-1'le geçen takımımız, ikinci periyotun ilk maçı olan G.B.B takımı maçının ilk 15 dakikasında anladık ki karşımız da 11 kişi olan ama takım olamamış bu lige uzak bir takım görüntüsü verdi. Fiziksel olarak her şeyi ile hazır bir Boluspor maçın başında bu artısı ile rakibe sahanın her yerinde zor anlar yaşattı. Reha hoca 2. yarıda istemiş olduğu eski öğrencileri (Ankaragücü, Manisaspor) Luiz, Murat, Gürbüzerolla hem sahadaki liderin hem rekabeti sağlayarak takıma sinyallerini iyi bermiş.

Hoca ilk yarıda yaptığı yanlış davranış, yanlış oyuncu tercihleri geç yapılan oyuncu tercihlerinde sıyrılmaya başlamış, G.B.B sadece Salih Seferciğin mücadelesi ve bireysel oyuncuların çokluğu nedeniyle topsuz oyunda ve savunmada hiç yoklar. İsmail, Emre'nin attığı gollerde yanlış duruşlar ve pozisyon alışları, 3 golde Boluspor gibi geniş alanda tehlikeli bir takıma kontrolsüz dengesiz bir şekilde önde kalmalar oyunda hiç olmayan bir kaleci G.B.B. sonunu hazırladı diyebiliriz.

Boluspor bu sene yaptığı transferler seneyi kurtarma hiçbir şekilde dönüşü olmayan transfer. Ama özellikle geri dönüşü olmasa da Luiz, Murat, Jevadou katkı sağlayacaklardır. Futbol anlamında. Ama sezon sonu Kingbong, Ali Dere, Mehmet Kurooğlu, Özkan, İshak kulüplerine dönecekler. Ortalama rakam 1.3 trilyon, 1,7 trilyon,Luiz Murat Javodou 1 tirilyon döşü yok.

Takımımız sonuç anlamında hocanın doğru transfer hamleleri ile (takımın gerekli bölgeleri anlamında)