Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, geride kalan 9 haftayı TRT Türk'de değerlendirdi. Buket Sevinç Aykın'ın sunumu, Cevdet Ünüvar ve Sinan Tural'ın yorumladığı programa telefonla konuk olan Reha Erginer, hem kendisine sorulan soruları cevapladı, hem de Boluspor hakkında bilgiler verdi.

“ALIŞIK OLMADIĞIM BİR DÜZENE GELDİM”

İlk 9 haftada inişli, çıkışlı bir grafik sergilediklerini bunun nedeninin de yeni bir takım olmalarından kaynaklandığını belirten Reha Erginer, Benim de alışık olmadığım bir düzene geldim. Bunu da biliyordum. Yeni bir takım oluşturduk. Bunu da oluştururken zorluklarını biliyorduk. Onun için şuan 12 puanımız var. Adaptasyon sorununu fazla yaşamamak için elimizden ne geldiyse yapmaya çalıştık. 9 haftada zor ve kolay maçlarımız oldu. Kötü ve iyi oynayıp kaybettiğimiz maçlar oldu”

HERKESİN OLDUĞU GİBİ BİZİMDE HEDEFLERİMİZ VAR”

Geride kalan 3 haftada iyi bir çıkış yakaladıklarını dile getiren Erginer, Şuanda ligin en çok gol atan takımları arasında bulunuyoruz. Arka arkaya aldığımız galibiyetler bizi yukarılara çıkardı ve bununda üzerine çıkmak istiyoruz. Herkesin olduğu gibi bizimde bu lig de hedeflerimiz var. Bunu da hem ben hem de oyuncularımız biliyoruz. Hepimizin bir hedefi var. Bunu da sıkça konuşuyoruz”

“OYNADIKÇA, KENDİSİNE DAHA ÇOK GÜVENİ GELİYOR”

Geride kalan 9 haftada kırmızı beyazlıların gol yükünü çeken Emre Kılınç hakkında da açıklamalarda bulunan Erginer, Bizim için çok önemli bir oyuncu. Emre oynadığı maçlarda 5 gol 4 asitle dikkatleri üzerine çekti. Oynadıkça kendisine daha çok öz güven geliyor. Birde katkı sağlıyor. Bu dönemde sık sık milli takıma gidiyor. Bu konuda da kendisi büyük yol kat etti. Şuanda U21 milli takımından geldi ama bizim takımda sadece Emre'nin değil, sezon sonunda birçok ismin kendisinden söz ettireceğini düşünüyoruz. Bunu da hepimiz sezonun bitimi sonrası göreceğiz. Sezon sonuna kadar gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Şu anda iskelet bir kadro kurduk. Bunda da şimdiye kadar başarılıyız. İstediğimiz hedefe gidemezsek bu kadromuza yapacağımız takviyelerle iskeletimizi koruyup, Boluspor'u hedeflediğimiz noktaya getireceğiz.