Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, Adanaspor karşılaşması sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

HABER MERKEZİ

Kırmızı beyazlı ekibimizin teknik patronu Reha Erginer konuşmasında Geçen hafta 3 golle, 3 puan alan ve morali yerinde olan bir takımla karşılaştık. Bizde geçen hafta son dakika golü ile şanssız bir şekilde iki puan vermiştik. İç sahada iyi bir oyun ortaya koyduğumuzu söylemiştim. Biz o beraberliği telefi etmek için gelmiştik. Üst üste 3. deplasman maçımızı kazanıyoruz. İyi mücadele ettik, Adanaspor'u iyi çalışmıştık. Oyuncularım istediklerimi sahaya bire bir yansıttı. Çalıştıklarımızın tamamına yakınını uyguladık. İstediğimizi sahaya yansıttığımızda iyi sonuç aldığımızı futbolcularımız da yaşayarak, öğreniyor. Lig, uzun bir maraton. Sevinçleri de üzüntüleri de belli seviyede tutmak lazım. Buraya 3 puan almak için geldik ve aldık, mutluyuz” dedi.

RAKİP'E GÖRE ROTASYON

Basın toplantısında rakip takımlara göre rotasyon uygulayıp uygulamadıklarını sorduğumuz Erginer, Tabi zaman zaman rakibe göre çalışıyoruz. Oyun şablonumuz rakibe göre değişebiliyor. Bunlarda rakibe göre değişkenlik gösteriyor. Oyun taktiğimize göre bunlar değişkenlik gösteriyor” ifadelerini kullandı.

“EMRE'Lİ VEYA EMRE'SİZ BOLUSPOR YOK”

Gazetecilerin Emre Kılınç'ın sakatlanmasının BOluspor'u gelecek maçladrda nasıl etkileyeceğinin sorulması üzerine Erginer, Emre'li ya da Emre'siz diye bizim bir şablonumuz yok. Belli bir oyun şablonumuz var. Emre'de bu şablonun içinde önemli bir oyuncu. Onun yerinde oynayan oyuncularda tabi istediklerimizi sahaya yansıtmaya çalışıyorlar. Bütün oyuncular birbirinden farklıdır” diye konuştu.