10 yıldır Dernekler İl Müdürü olarak Bolu'da görev yapan Refik Özçelik, Ocak ayından itibaren emekliye ayrılıyor. Bu nedenle veda ziyaretleri gerçekleştiren Özçelik, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Dernekler İl Müdürü olarak 10 yılı aşkın süredir Bolu'da görev yapan Refik Özçelik, emekliye ayrılıyor. Sivil Toplum Kuruluşlarına veda ziyareti gerçekleştiren Özçelik, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesislerinde BGC Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

Gazetecilere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Refik Özçelik, "Yılbaşından itibaren emekli olmaya karar verdim. Bu nedenle çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyorum. Elimizden geldiği kadar görev süremiz boyunca sivil toplumun gelişmesi için çalıştık. Bu konuda herkes yardımcı oldu. Sivil toplumun aktif hale gelmesi için çabaladık. İnşallah faydalı olmuşuzdur. Biz Bolu Gazeteciler Cemiyeti çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Cemiyet ayrıca bizim derneğimiz pozisyonunda. Sizler sayesinde sivil toplumun amacını anlatabildik. Bunu daha iyi yerlere getirmemiz lazım. Daha önce olduğu gibi bundan sonrada her türlü sivil toplum kuruluşu hareketlerinin haber haline getirmenizi ve destek vermenizi diliyorum" diye konuştu.

BGC Başkanı Bülent Velioğlu'da Özçelik'e emeklilik hayatında mutluluklar dileyerek, "10 seneden beri Bolu'da sivil toplumun gelişmesinde büyük katkı verdiniz. Biz yeni yönetimiz ama bizden öncede cemiyetimize büyük katkılarınız oldu. Teşekkür ediyoruz ve emeklilik hayatında size mutluluklar diliyoruz. İlerleyen zamanlarda sizin Bolu için daha iyi görevlerde olmanızı da canı gönülden diliyoruz" dedi. Haber Merkezi