Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cezaevinden çıktıktan sonra Bolu'ya gelerek Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın ile birlikte Ekrem Doğanay Hoca'yı ziyaret ettiği ortaya çıktı. 15 yıl öncesine ait tarihi fotoğrafta Bolulu siyasilerin başbakanla olan siyasi geçmişlerine ışık tuttu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 12 Aralık 1997 tarihinde Siirt'te düzenlenen bir mitingde okuduğu şiir nedeniyle Diyarbakır DGM Savcılığının verdiği karar sonu 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. 1999 yılında girdiği cezaevinde 4 ay kaldıktan sonra tahliye olan Başbakan, 1999 yılının sonlarına doğru Bolu'ya geldi. Rahmetli Ekrem Doğanay Hoca'yı ziyarete gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında dönemin önemli siyasi isimleri de yer aldı.
15 YILLIK FOTOĞRAF
15 yıl önce gerçekleşen ziyarette dönemin Yeniçağa Belediye Başkanı, Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın ile birlikte bağdaş kurup oturan Bolulular Ekrem Doğanay Hoca ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Yıllar önce çekilen fotoğraf karesinin sosyal paylaşım sitesi facebookta paylaşılmasının ardından o günü unutamayan siyasiler fotoğrafın altına geçmiş dönemlerde yapılan siyasi faliyetlerin daha samimi bir ortamda gerçekleştiği yorumunu yaptılar.