Ankara'da Bolu'yu başarı ile temsil eden başarılı hemşehrimiz Ramazan Yaman, Memur Sen Konfederasyonu tarafından ödüllendirildi.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Şefi olarak hizmet veren Dörtdivanlı hemşehrimiz Ramazan Yaman'a başarılarından dolayı ödül takdimi yapıldı. Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın tarafından Cini Vazo ile Merhum Mehmet Akif İnan Hocanın eserlerinin derlendiği üç ciltlik eser takdim edildi.
Ramazan Yaman organizasyon ile ilgili olarak, Memur-Sen Konfederasyonunun kuruluşundan bu güne Memur-Sen yönetiminde görev almış eskimez dostlarımızla arkadaşlarımızla iftarda biraya gelerek, geçmiş günleri yad ettik. Bizleri 1995 yılından bu yana Memur Sen'de görev almış Başkanlarımızla, Yönetim Kurulu Üyelerimizle buluşturan Rabbimize şükürler olsun. Yıllardır karşılaşamadığımız dostlarla karşılaşıp hasbıhal ettik. Organizeyi yapan Memur Sen Yönetimine teşekkürler. 1998 – 1999 yıllarında Merhum Mehmet Akif İnan hocamızın Başkanlığında Memur Sen Yönetim Kurulunda tam 19 kişi bulunuyordu. Gaye her kurumdan bir kişi Memur Sen'de Temsil edilsin isteniyordu. Bu amaçta gerçekleşti. Bana da o zamanlar Memur Sen Basın Yayın Genel Sekreterliği görevini yürütmek nasip oldu. O büyük çınar Merhum Mehmet Akif İnan hocamla çalışma şerefine nail oldum. Mekanın Cennet olsun hocam” dedi.
Memur Sen Yönetimi günün anısına Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine Cini Vazo ile Merhum Mehmet Akif İnan hocamızın eserlerinin derlendiği üç citlik eser taktim edildi. İftara katılanların yüzünde tebessüm ve unutulmamışlığın verdiği mutluluğun yaşandığı gözlerden kaçmıyordu. Bu buluşmaların tekrarlanması talep edilerek, Memur Sen yönetimine bir kez daha teşekkür edildi. Haber Merkezi