Şanlıurfaspor Yönetimin Kurulu'nun Ramazan Sal'ı süresiz kadro dışı bıraktığı bildirildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında deplasmanda Trabzonspor ile yapılan maçın devre arasında Ramazan Sal'ın koridorda ve soyunma odasında takım arkadaşlarının yanında, kaptan Serdar Özkan'a hakarete varan sözler söyleyip, tartışmayı uzattığı belirtildi. Bu nedenle teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu'nun Ramazan Sal'ı, süresiz olarak kadro dışı bıraktığı kaydedildi.
Açıklamada ayrıca Ramazan Sal'ın, bundan sonraki idmanlara Şanlıurfaspor'un altyapı takımıyla çıkacağı belirtildi. Ramazan Sal ise yaptığı açıklamada, Serdar Özkan ile soyunma odasında koridorda geçen diyaloğumuz kavga değil, normal bir tartışmaydı. Benim Şanlıurfaspor Kulübü'nden geçen sene bu sene dahil olmak üzere toplam 430 bin lira alacağım var. Ben yaklaşık 10 gün önce bu yüzden Türkiye Futbol Federasyonu'na bir yazı vermiştim, alacaklarımı tahsil etmek için. Beni bu yüzünden kadro dışı bıraktılar. Yani kavga ve hakarete varan vs. şeyler sadece ortaya atılan bir bahane. İstanbul'a gidip, Salı günü ise Urfa'ya dönüp alt yapıda idmanlara çıkacağım” dedi.
Altyapıda idmanlara çıkmanın kendisini etkilemeyeceğini söyleyen Sal, Ben prensipleri olan bir insanım. Şu anda görüşmede olduğum Süper Lig takımları var. Çok şükür beni bilen biliyor ve çok iyi tanıyorlar. Urfa halkı da beni benimsemiş durumda. Çünkü Şanlıurfaspor'da oynayan iyi bir futbolcuyum. Ben de Urfa halkını çok seviyorum. Onlar bu durumu nasıl karşılayacaklar bilmiyorum. Ben Şanlıurfa'da güçlü oyunculardan biriyim. Urfa halkı ile de hiç bir sorunum yok aksine karşılıklı sevgi var aramızda. Ama artık Urfa halkı tüm gerçeklerinin bilmesini gerektiğini düşünüyorum ve önümüzdeki günlerde bu konu ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğim” diyerek sözlerini bitirdi.