Bolu Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri devam ediyor. Mahallerde kurulan iftar sofralarının yanı sıra Kent Meydanında düzenlenen etkinlikler vatandaşın beğenisi kazanıyor.

Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi ve muhtarlar iş birliği ile gerçekleşen mahalle iftarlarının bir yenisi Yukarı Soku Mahallesi'nde yapıldı. Eskioğlu Düğün salonunda yapılan iftara çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş ve Belediye Başkan yardımcısı Emine Davarcıoğlu'da iftarını vatandaşlar birlikte yaptı. Manevi atmosferin yaşandığı iftar yemeklerinde mahalle halkı bir arada oruç açmanın mutluluğu yaşadı.

Kent meydanında her akşam farklı bir etkinlik

Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Kent Meydanı etkinlik sahnesinde Tasavvuf, ilahi konserleri yer alırken dün akşam bağlama kursiyerleri tarafından bir konser verildi. Sahne alan kursiyerler gösterdikleri performansla dinleyicilerden tam not aldı. Konseri izleyen Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu kursiyerlere konser dolayısıyla teşekkür etti. Haber Merkezi