Bolu'nun sevilen sanatçısı Ramazan Çelik, konserden konsere koşarken hastalığa yenik düştü. Çelik hasta yatağında sevenlerine yeni albüm müjdesi verdi.

Bademciklerinden rahatsızlanan Ramazan Çelik, tedavi gördüğü Özel Çağsu Hastanesi'nde hayranlarına şu mesajları verdi; Maalesef büyük tempoya yenik düştük. Bizde işimiz gereği sürekli bir koşu halinde olmamız gerekiyor, sevdiklerimizle buluşmamız gerekiyor. Malum hava değişikliği bizi yatağa düşürdü. Şimdi iyiyim her zaman olduğu gibi Özel Çağsu Hastanesi imdadımıza koştu. En başta Cavit Bey olmak üzere doktorum Abuzer Bey'e Tahirim'e teşekkür ediyorum. Basın olarak sizlerde teşekkür ediyorum. Demin Belediye Başkanımız buradaydı sağ olsun oda ziyaretimize geldi. Bütün ilgilenenlere gelenlere teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de Çağsu Hastanesi'ne ediyorum. Bildiğiniz gibi epey yoğunluğumuz vardı. Sanat müziği koromuz ile bir etkinliğimiz vardı hava orada biraz soğuktu. Yine Köroğlu Festivali'nde sahne aldım hava yine baya soğuktu. Bir gün sonra da Manisa yolculuğumuz vardı. Ondan öncede bir Almanya maceramız oldu, en sonda Mengen festivalinde artık kilitlendim. Bademciklerim baya bir iltihap yapmış Allah'tan kana karışmamış. Abuzer Bey tedavi etti sağ olsun. İki gün burada dinlendik birazdan taburcu olacağım.

BEN ŞAHSIMLA DEĞİL MEMLEKETİMLE BÜYÜMEYE ÇALIŞIYORUM

Sezon açıldı. Bizi sevenlere müjdeyi verelim Ramazan Çelik her cumartesi Vatan TV'de sallamaya devam edecek. Diğer kanallara da konuk olarak gideceğiz. Bayram sonrası Show TV'den aradılar. Kanal 7 zaten her 15 günde bir arıyor Allah onlardan razı olsun. Bütün bunlar olurken bende bir taraftan memleketimin reklamını yapıyorum. Ben şahsımla değil memleketimle büyümeye çalışıyorum. Biz Bolulular olarak ekranlarda hep diğer memleketlerin sanatçılarını izledik. Beni sahnede gören vatandaşlarımız bana teşekkür ediyorlar. Üzerimize düşen görevi gereği kadar yerine getirmeye çalışıyoruz.

TAM KEMAL SUNAL'IN FİLMİNE DÖNDÜ BİZİM İŞİMİZ

Bir çok diziden teklif geliyor. Bende şuan emin olun nasıl olduğunu bilemiyorum. Sen beni en yakından bilen insanlardan birisin. Seninle 4 yıl öncede röportaj yapmıştık. Bende hiç bir şeyin farkında değilim. İlk zamanlar ben albüm yapmak için firmalara yalvarıyordum şimdi firmalar bana yalvarır duruma geldi. Bir anda her şey değişti. Birde reklamlara çıkmak zorunda kalıyoruz, çıkmasak olmuyor. İnsanlardan hem olumlu hem olumsuz tepkiler alıyorum. Onlarda haklarını helal etsinler. Tam Kemal Sunal'ın filmine döndü bizim işimiz. İnsanlar haklarını helal etsinler. İnşallah ilerleyen dönemde mutlaka bir sinema filmi olacak.

YENİ ALBÜM YOLDA

Önce Allah sonra sevenlerim beni buralara getirdi. Kendime olan özgüvenim, işime ve sevenlerime olan saygım beni buralara getirdi. Nereye gitsem geldiğim yeri asla unutmayacağız. Bundan sevmelerimi beni takip etmelerini diliyorum. Bolu türkülerinden oluşan çok güzel bir albüm oluşturduk. Albümümüze şuan ismini vermek istemeyen değerli bir işadamımız sponsor oldu. Albüm için ön çalışmalara başladık inşallah en kısa zamanda sevenlerimizle buluşturacağız. Vatan Tv ile anlaştık diğer üst düzey kanallardan da teklifler var. Görüşmelerimiz sürüyor. Seneye neden Ramazan Çelik'i Show TV'de görmeyesiniz?